Μεταγραφική αντεπίθεση

Πίστη στο πλάνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά πλέον, η κλεψύδρα αδειάζει, αλλά στην ΑΕΚ έχουν πίστη πως μπορούν να βρουν τις κατάλληλες λύσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Ετσι, προκειμένου να υπάρξουν άμεσες κινήσεις και να ξεκινήσει άμεσα η μεταγραφική αντεπίθεση, δεν χάνουν ούτε στιγμή. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή και είχε μεταγραφικό τετ α τετ για πολύ ώρα με τον Γκουστάβο Πογιέτ.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για κάποιες περιπτώσεις που έχουν φτάσει στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες και προκαλούν ενδιαφέρον. Ο Πογιέτ έχει ενεργοποιήσει και εκείνος τις κεραίες του στην αγγλική αγορά, ώστε να βρει κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές, ενώ και ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης έχει λύσεις που του έχουν προταθεί. Στην ΑΕΚ θέλουν να είναι έτοιμοι, ώστε από την Παρασκευή να αρχίσουν αφίξεις και να υπάρξει ιδανικό φινάλε στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X