Στο τραπέζι το πλάνο... κυπέλλου

Τους ...πέθανε μέχρι να τους τσεκάρει όλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ ίσχυσε το “ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει”. Ο Γκας Πογιέτ πήγε και σ’ αυτό το παιχνίδι, με το ίδιο σχήμα και τα ίδια πρόσωπα, που είχε πάρει τις νίκες με τον Πλατανιά, την Ξάνθη και τον ΠΑΣ. Μόνο που τώρα ακολουθεί ένα ματς κυπέλλου. Και είναι άγνωστο αν ο Πογιέτ θα ακολουθήσει την ίδια λογική. Στα δυο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό για το κύπελλο, τα οποία έγιναν εμβόλιμα του σερί των νικών στο πρωτάθλημα, ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ έκανε αλλαγές. Και μάλιστα πολλές. Συνολικά έξι στους έντεκα. Μένει να φανεί αν θα επιλέξει το ίδιο και για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Τα αποτελέσματα και στα δυο παιχνίδια κυπέλλου, δικαίωσαν τον Πογιέτ για τις πολλές αλλαγές. Δυο νίκες ήρθαν και μάλιστα χωρίς να δεχθεί η ΑΕΚ ούτε γκολ.

Βεβαίως το παιχνίδι της Πέμπτης είναι διαφορετικό. Όμως η ομάδα προέρχεται από ένα δυνατό ματς με τον ΠΑΟΚ και ακολουθεί και ένα παιχνίδι πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή. Ωστόσο ο Πογιέτ ξεκούρασε τους παίκτες του, με το χθεσινό ρεπό. Από σήμερα το πλάνο του κυπέλλου θα τεθεί επί τάπητος, καθώς δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς πολλές μέρες για την προετοιμασία. Πάντως το πιθανότερο είναι πως και πάλι ο Πογιέτ θα κάνει αλλαγές. Με τον Μιχάλη Μπακάκη, τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, τον Άρη Σοϊλέδη αλλά και τον Ντιέγκο Μπουονανότε, να κτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X