Ο Πογιέτ τον έκανε "φονικό" όπλο

Ο Πογιέτ τον έκανε "φονικό" όπλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός πως η ΑΕΚ του δευτέρου γύρου, είναι μια εντελώς διαφορετική ΑΕΚ απ’ αυτή του πρώτου γύρου. Το αποδεικνύουν άλλωστε και οι αριθμοί. Κάτι που προφανώς είναι έργο Πογιέτ. Όμως έχει και ποδοσφαιριστές που είναι εντελώς μεταμορφωμένοι. Αλλά και αυτό είναι σε μεγάλο ποσοστό, έργο του Πογιέτ. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, είναι αυτή του Ρόναλντ Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός, που με το γκολ του έκρινε το ματς με τον ΠΑΟΚ, είναι ένας… άλλος παίκτης σ’ όλα τα παιχνίδια του 2016. Με τρια τέρματα και δυο ασίστ, σε πέντε ματς. Έχει γίνει ο Βάργκας ένα “φονικό” όπλο. Και είναι ο ίδιος παίκτης, που είχε γίνει μοιραίος με την αποβολή του στο ματς με τον Αστέρα τον περασμένο Νοέμβρη, που είχε “προκαλέσει” με την στάση του να μην ζητήσει συγγνώμη και είχε παρουσιαστεί αδιάφορος σ’ εκείνη την ήττα από τον Λεβαδειακό στις 21 του περασμένου Δεκέμβρη.

Ο Πογιέτ ήξερε τις δυνατότητες του Βάργκας, αλλά δεν ήταν διατεθειμένος να ανεχθεί συμπεριφορές που δεν ταίριαζαν με την φιλοσοφία που ήθελε να περάσει στην ΑΕΚ. Το κατέστησε απολύτως σαφές στον Βενεζουελάνο. Και ο Βάργκας το μήνυμα το πήρε. Ο Πογιέτ αποφάσισε να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στον παίκτη στις αρχές του δεύτερου γύρου. Αυτή την ευκαιρία, ο Βάργκας την άρπαξε από τα μαλλιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X