Βάργκας: "Για μένα MVP ήταν ο Αραβίδης"

Βάργκας: "Για μένα MVP ήταν ο Αραβίδης"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως και στο προηγούμενο ματς της ΑΕΚ στα Γιάννενα, έτσι και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ρόναλντ Βάργκας χρίστηκε σκόρερ. Αυτή τη φορά μάλιστα το γκολ του ήταν αυτό που χάρισε στην Ένωση τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο διεθνής άσος τόνισε στο φινάλε του ματς στα κανάλια novasports:

“Όπως σε όλα τα ντέρμπι έτσι και σήμερα ήταν ένα ειδικό παιχνίδι. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας και ήταν το έκτο συνεχόμενο παιχνίδι που πήραμε τη νίκη. Δώσαμε χαρά στους οπαδούς μας κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους συμπαίκτες του. Αυτό το ματς δεν το χάναμε με τίποτα”.

Για το γκολ που πέτυχε τόνισε:

“Στην πρώτη επαφή μου ξέφυγε η μπάλα, αλλά ευτυχώς τα κατάφερα με τη δεύτερη προσπάθεια. Το γκολ όμως ανήκει σε όλους μας. Όχι μόνο σε μένα”.

Για τη θέση που αγωνίζεται είπε:

“Είναι ένας άνθρωπος που μπορώ και προσαρμόζομαι σε ό, τι μου ζητάει ο προπονητής. Ακόμα και τα γάντια του τερματοφύλακα να μου δώσουν θα βάλω τα δυνατά μου για να πετύχω”.

Από το στούντιο της NOVA του είπαν ότι κατά τη γνώμη τους κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης ήταν ο Ανέστης, με τον Βάργκας πάντως να υποστηρίζει: “Εγώ θα έλεγα ότι ο Αραβίδης ήταν MVP. Αν δεν τον είχαμε στο τέλος δεν θα καταφέρναμε να διατηρήσουμε τη νίκη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X