Αυτή η διαχωριστική γραμμή

Τρίμπαλο με σφραγίδα Πογιέτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έφτασε η στιγμή που μπαίνει μια …διαχωριστική γραμμή στο νικηφόρο σερί μιας ομάδας. Αυτό συμβαίνει όταν το σερί ναι μεν έχει δημιουργηθεί σε συνδυασμό με καλό θέαμα (κατά διαστήματα των αγώνων), αλλά χωρίς να συμπεριλαμβάνεται στα παιχνίδια αυτά κάποιο ντέρμπι. Σίγουρα δεν ήταν εύκολη έδρα τα Περιβόλια στα Χανιά, ούτε και τα Γιάννενα, ενώ σπάνια γίνεται άνετο το πέρασμα από τη Λιβαδειά. Τόσο ο Πλατανιάς όσο ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Λεβαδεικός και η Ξάνθη διαθέτουν αξιόλογες ομάδες, αλλά δεν συγκαταλέγονται στους αντιπάλους επιπέδου ΑΕΚ. Απόψε έφτασε η στιγμή να μπει αυτή η διαχωριστική γραμμή και πρέπει πλέον να αποδείξουν οι “κιτρινόμαυροι” αν όντως μπορούν να την ξεπεράσουν και να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί, ή αν στα δύσκολα υπάρχει πρόβλημα.

Με βάση τα όσα έχουμε δει από τις δύο ομάδες μέχρι στιγμής, άποψή μου είναι ότι η Ένωση διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ απ’ ότι ο ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ψυχολογία είναι στα ύψη απ’ όλα όσα έχουν προηγηθεί, η νίκη θα συνδυάσει τόσο τη διεύρυνση του σερί, όσο και το “άνοιγμα” της διαφοράς στη βαθμολογία. Στο αποψινό παιχνίδι η ΑΕΚ μπορεί να γίνει το “αφεντικό” για τις μάχες των πλέι οφ που θα ακολουθήσουν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και το πιο σημαντικό είναι ότι θα δείξει πλέον σε όλους πως από παιχνίδι σε παιχνίδι πραγματοποιεί όλο και περισσότερορα βήματα μπροστά. Όλα αυτά βέβαια είναι στα λόγια. Το θέμα είναι τι γίνεται στην πράξη.

Μπορεί να το κάνει; Οι εμφανίσεις και οι νίκες σε τέτοια παιχνίδια αποδεικνύουν πολλά και ουσιαστικά φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτό είναι ένα ακόμα “στοίχημα” της ΑΕΚ στο αποψινό ματς. Οι φίλοι της ομάδας θα είναι ξανά δίπλα τους. Το σημαντικό όμως είναι να καταφέρουν αυτή τη φορά να τους πείσουν ότι έχουν περάσει αυτή τη …διαχωριστική γραμμή και είναι ικανοί για το καλύτερο. Κι εκτός απ’ τον κόσμο να πείσουν και τους εαυτούς τους ότι έχουν την ικανότητα για το κάτι παραπάνω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X