Παίκτης της Ελλάς Ποντίων στην προπόνηση της ΑΕΚ

Νέο μέλος στo δίκτυο ανάπτυξης της "Ενωσης"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην προπόνηση του τμήματος ακαδημιών της ΑΕΚ (γεννηθέντες 2006), που έγινε την Πέμπτη συμμετείχε ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Ελλάς Ποντίων, Γρηγόρης Καραγιαννίδης. Η ομάδα του Αιγάλεω μάλιστα εξέδωσε δελτίο τύπου προκειμένου να συγχαρεί τον νεαρό αθλητή για την συμμετοχή του στο δίκτυο της ΑΕΚ. Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Α.Ο. Ελλάς Ποντίων:

Ο Α.Ο. Ελλάς Ποντίων εκτιμώντας τη διάθεση για δημιουργική δραστηριότητα και ανάπτυξη του σωματείου μας, συνεχίζει το περσινό ταξίδι σε μία περίοδο αναγέννησης και αναδιοργάνωσης, σημειώνοντας βήματα προόδου γιατί κάθε ομάδα ποδοσφαίρου μοιάζει με όμορφη γυναίκα, όταν σταματήσεις να της το λες ξεχνάει ότι είναι όμορφη (Arsene Wenger).

Επειδή χάνεις ό,τι αφήνεις, κερδίζεις ό,τι τολμάς, εμείς σαν ομάδα τολμήσαμε μέσα από επίπονη, χρονοβόρα αλλά ωφέλιμη σε επίπεδο  γνώσης συνεργασία (Α.Ε.Κ. DEVELOPMENT NETWORK) ερχόμαστε σήμερα να κάνουμε ένα βήμα προόδου. Πώς;

Με την συμμετοχή στη σημερινή προπόνηση του αγωνιστικού τμήματος της Α.Ε.Κ. (γεννηθείς 2006) του αθλητή μας ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΣ

Ένα πάθος…Ένα όνειρο…Ένας σκοπός – ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΜΑΣ

Γιατί η μεθοδικότητα,η ομαδική εργασία, η αποδοχή των άλλων και η ανάληψη ευθυνών αποτελούν βασικές προτεραιότητές μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X