Οκκάς: «Πάει καλά η ΑΕΚ»

«Η ΑΕΚ θα βρει τον ρυθμό της»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κύπριος παλαίμαχος επιθετικός του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ αλλά και του Ολυμπιακού, Γιαννάκης Οκκάς, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Focus FM 103.6” και αναφέρθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας την άποψή του για τον “Δικέφαλο του Βορρά” και ενθυμούμενος την περίοδο που ο ίδιος αγωνιζόταν. Τι είπε για το ελληνικό πρωτάθλημα και για τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την περίοδο που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ:
“Στον ΠΑΟΚ κάναμε το βήμα παραπάνω, αν και φύγαμε από μια μεγάλη ομάδα της Κύπρου την Ανόρθωση ήρθαμε σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδος τον ΠΑΟΚ και ήμασταν πολύ χαρούμενοι που κάναμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει ένα ακόμα τρόπαιο και είμαστε και εμείς μέλος της ιστορίας”.
Για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:
“Την ημέρα του τελικού ο πατέρας μου ταξίδευε αυθημερόν και μόλις τον αντιλήφθηκα στην κερκίδα μαζί με τη γυναίκα μου δίπλα στους φίλους του ΠΑΟΚ ένιωσα καλά. Εκείνος ο τελικός ήταν ανεπανάληπτος, βγάλαμε ένα πάθος που εγώ προσωπικά έχω χρόνια να βγάλω και να νιώσω τόσο πάθος. Η αγάπη του κόσμου και η δίψα να πάει το Κύπελλο να πάει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και δεν ήταν το ίδιο με τον Άρη στη Τούμπα”.
Για το φετινό πρωτάθλημα:
“Δυστυχώς θα πω στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός τρέχει μόνος του. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ παίζουν και διεκδικούν την δεύτερη θέση, με τον Παναθηναϊκό να καραδοκεί και αυτός”.
Για την φετινή ΑΕΚ και τον φετινό ΠΑΟΚ:
“Το στοίχημα το μεγάλο της ΑΕΚ ήταν κατά πόσο θα ενσωματωθεί στα παλιά λημέρια της κατηγορίας, είναι μια μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι φέτος τα πάει καλά. Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι ξεκίνησε τη χρονιά με προσδοκίες και αν και εγώ περίμενα κάτι παραπάνω, το δυσάρεστο για μένα είναι ότι οι περισσότερες μεταγραφές δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και αυτό είναι το δυσάρεστο στον ΠΑΟΚ. Ο Τούντορ προσπαθεί να φέρει τη δική του φιλοσοφία, όμως φαίνεται ότι πρέπει να πάει με τα νερά του υλικού που έχει και όχι με αυτά που θέλει αυτός. ‘Ολοι οι ποδοσφαιριστές έχουν τη δική τους ποιότητα το θέμα όμως είναι πλέον ότι πρέπει κάθε χρονιά να έχεις ένα καινούριο λόγο να παίξεις”.
Για τον Μπερμπάτοφ:
“Ο Μπερμπάτοφ έχει μεγάλη αξία σαν παίκτης απλά όλοι περιμένουμε κάτι παραπάνω. Από μόνο του βέβαια ένα όνομα δεν μπορεί να παίξει. Φέρνοντας όμως έναν παίκτη αυτής της αξίας σίγουρα πρέπει να ταιριάζει και στο δικό σου στιλ παιχνιδιού. Ο προπονητής πιστεύω που θα έρθει στον ΠΑΟΚ, να ξέρει την ιστορία της ομάδας και που έρχεται. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και τα όποια ονόματα είναι στο οπλοστάσιο μιας ομάδας θα πρέπει να αποδεικνύουν και στις προπονήσεις και παντού ότι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Δεν πιστεύω ότι ο Μπερμπάτοφ δεν μπορεί να μην είναι καλός, αλλά σίγουρα ο προπονητής θα ξέρει κάτι παραπάνω, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στις προπονήσεις οπότε, ό,τι και να πω, είναι καθαρά δική μου άποψη”.
Για το αν χωράνε στην 11αδα Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ:
“Εγώ νομίζω ότι χωράνε με την έννοια ότι δεν θα παίζουν και οι δύο σε ένα σύστημα 4-4-1-1 με τον Αθανασιάδη να είναι πιο πολύ ψεύτικο σέντερ φορ, αλλά αν θέλετε καλύτερη τοποθέτηση θα προτιμούσα τον Μπερμπάτοφ με ένα παίκτη από πίσω του στιλ Σαλπιγγίδη, οποίος θα είναι πιο γρήγορος και θα μπορεί να βοηθήσει τον Μπερμπάτοφ”.
Η πρόβλεψή του για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ:
“Είναι ένα παιχνίδι που δύσκολα μπορείς να προβλέψεις το νικητή. Είναι δυο ομάδες που παίζουν για τον ίδιο στόχο και ίσως πιο κοντά είναι το αποτέλεσμα της ισοπαλίας που δεν θα βολέψει κανέναν, αλλά από το να χάσεις είναι πολύ καλύτερο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X