Ενδιαφέρον για τον Πλατέλλα, φεύγει ο «Μάκης»

Γεμίζει η φαρέτρα του Δέλλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι σαφές, πως στην ΑΕΚ δεν θα υπάρξουν μόνο προσθήκες, αλλά και αποχωρήσεις. Ηδη, παρελθόν αποτελούν οι Πεταυράκης, Γροντής και δεν θα είναι οι μόνοι. Αρκετοί παίκτες που δεν έχουν τον χρόνο συμμετοχής του πρόσφατου παρελθόντος εμφανίζουν τάσεις φυγής. Ανάμεσα σε αυτούς είναι σαφές πως περιλαμβάνεται και ο Βαγγέλης Πλατέλλας, αλλά το νέο είναι πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του από την Ενωση.
Πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν, πως για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό έχει ήδη υπάρξει κρούση από ομάδα του εξωτερικού. Μη λησμονείτε, πως πριν από κάποιους μήνες ο Πλατέλλας είχε μπει στο στόχαστρο της αγγλικής Μπέρμιγχαμ και είναι γεγονός πως έχει στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα. Είναι σε καλή ηλικία, έρχεται από εξαιρετική χρονιά – ακόμα και φέτος μετρά δέκα ματς με ένα γκολ – έχει διαβεί το κατώφλι της Εθνικής.
Πέραν του Πλατέλλα, που θα φύγει εάν υπάρξει ικανοποιητική πρόταση για την ΑΕΚ και υπάρχει δική του επιθυμία, στην Ενωση περιμένουν εξελίξεις και με τον Κρισάντους. Ο εκπρόσωπος του Νιγηριανού επιθετικού έχει στείλει μήνυμα πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με δύο ομάδες και σε μία εξ αυτών θα συνεχίσει ο «Μάκης». Πάντως, ο Κρισάντους θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ 100% μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X