Αραβίδης: «Οποιος μας αμφισβητεί, τον διαψεύδουμε»

Αραβίδης: «Οποιος μας αμφισβητεί, τον διαψεύδουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την Κυριακή το απόγευμα (19:30) στο Ολυμπιακό Στάδιο δινει το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ που βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω της στην Super League.

«Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που είναι πολύτιμη και βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μας σε κάθε ματς όπου και να παίζουμε, θα παλέψουμε και θα πάμε για τη νίκη. Ένα ματς με τον ΠΑΟΚ εκτός από ντέρμπι, είναι και παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε γιατί παίζουμε στην έδρα μας και γιατί έχουμε την ευκαιρία να διευρύνουμε τη διαφορά από τον αντίπαλό μας» δηλώνει στο official match programme του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Αραβίδης.

Σε ερώτηση για την αμφισβήτηση της ποιότητας της ομάδας, ο διεθνής σέντερ φορ της ΑΕΚ απαντά: «Εμείς προτιμούμε να δίνουμε τα πάντα εντός αγωνιστικού χώρου… Από εκεί και πέρα όποιος αμφισβητεί την ποιότητα αυτής της ομάδας τον διαψεύδουμε κάθε Κυριακή»! Ολόκληρη η συνέντευξη του Χρήστου Αραβίδη στο κυριακάτικο match programme για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X