Ελπίδες για Βάργκας - Μέσα ο Τζεμπούρ

Ελπίδες για Βάργκας - Μέσα ο Τζεμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετές είναι πλέον οι πιθανότητες παρουσίας του Ρόναλντ Βάργκας στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ υπάρχουν μετά την προπόνηση της Πέμπτης. Ο διεθνής άσος από τη Βενεζουέλα συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος και έδειξε σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από ιατρικής πλευράς ο Βάργκας είναι απόλυτα έτοιμος, με τον Πογιέτ να τον αφήνει εκτός από το δίτερμα για προληπτικούς λόγους. Η συμμετοχή του Βάργκας θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην προπόνηση της Παρασκευής, αφού αν καταφέρει να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, κάτι που είναι πλέον και το πιο πιθανό.

Ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε εκτός από την προπόνηση της Τετάρτης. Ο Αλγερινός επιθετικός ήταν σήμερα σε πολύ καλύτερη κατάσταση και για το λόγο αυτό προπονήθηκε κανονικά, κάτι που σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του βορρά.

Αντίθετα για έναν ακόμα αγώνα θα απουσιάσουν ο Αλαϊν Μπαρόχα και ο Μιγκέλ Κορδέρο οι οποίοι είναι τραυματίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X