Από τον Βάργκας "κρίνεται" το σχήμα

Προβληματισμός για τον Βάργκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και ο Γκας Πογιέτ δεν έχει κάνει ακόμα καμία δοκιμή σχήματος ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε μόλις χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν από τι διήμερο ρεπό. Ενώ η προετοιμασία τους ξεκίνησε μετ’ εμποδίων, λόγω κακοκαιρίας. Βεβαίως το πιθανότερο είναι πως ήδη ο Πογιέτ έχει κάνει κάποια σχέδια επί χάρτου για το ματς. Όμως οι οριστικές αποφάσεις του Ουρουγουανού τεχνικού για το σχήμα, θα “κλειδώσουν” όταν θα ξεκαθαρίσει αν θα έχει στην διάθεση του, τον Ρόναλντ Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός προέρχεται από γκολ στο ματς με τον ΠΑΣ. Και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει παίξει μέσα στον Γενάρη, έχει σκοράρει δυο φορές και έχει δώσει και δυο ασιστ. Ως εκ τούτου, ο Πογιέτ δεν μπορεί παρά να υπολογίζει τον Βάργκας για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αρκεί να έχει ξεπεράσει ο παίκτης το πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Βάργκας υποφέρει από ένα διάστρεμμα. Δεν είναι βαρύ, αλλά χθες έκανε μόνο ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Θα δοκιμάσει άμεσα, ακόμα και σήμερα, να ανεβάσει στροφές. Εξάλλου οι μέρες που απομένουν μέχρι και το ματς, είναι ελάχιστες. Και αν ο Βάργκας δηλώσει παρών και στην διάθεση του Πογιέτ, τότε δύσκολα θα αλλάξει το σχήμα που κέρδισε την Ξάνθη και τον ΠΑΣ. Εκτός αν ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει στο μυαλό του να “αιφνιδιάσει” εντελώς τον αντίπαλο προπονητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X