«Ο Ανέστης είναι σε πολύ καλή στιγμή της καριέρας του»

Μισό χρόνο «ανενεργός» ο Ανέστης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χουάντερσον παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Τι είπε για τους στόχους της ομάδας, τη δική του απόδοση, την ικανότητά του να αποκρούει πέναλτι, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ανέστη της ΑΕΚ, αλλά και τον Λεοζίνιο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5”:

Για τη φετινή πορεία του Ηρακλή: «Η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά, εξάλλου είχε πρόγραμμα με δύσκολους αντιπάλους οι οποίοι προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα».

Για την ομοιογένεια που έχει η ομάδα: «Είναι σημαντικό ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές γνωριζόμαστε και ότι κρατήσαμε τον περσινό κορμό. Μάλιστα αρκετοί είμαστε τρία χρόνια στην ομάδα. Αυτή η συνοχή είναι πολύ σημαντική. Αυτό το οποίο θέλω να πω έχει να κάνει με τους συμπαίκτες μου».

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση: «Η ομάδα παρουσιάζει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και το αν θα χρειαστεί ενίσχυση θα το κρίνει ο προπονητής σε συνεργασία με τον πρόεδρο. Εγώ θα μιλήσω για το υπάρχον ρόστερ, το οποίο έχει μεγάλους ποδοσφαιριστές».

Για το αν μπορεί να μπει πλέι οφ και να συνεχίσει στο κύπελλο ο Ηρακλής: «Θεωρώ ότι μπορεί να το καταφέρει η ομάδα. Το δείξαμε και πέρυσι. Είμαστε στην προημιτελική φάση και είμαστε 5 πόντους μακριά από τις ομάδες που είναι στην πεντάδα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά αλλά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στις δύο διοργανώσεις και να πάμε και τελικό».

Για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ για το κύπελλο: «Εγώ σαν ποδοσφαιριστής είμαι ένας άνθρωπος που βλέπω με αυξημένο κίνητρο όλα τα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά είτε παίζουμε με ομάδα χαμηλής κατηγορίας είτε με την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Με την ΑΕΚ θα γίνουν δύο δύσκολα παιχνίδια, διότι είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά θεωρώ ότι ο Ηρακλής θα προκριθεί στα ημιτελικά».

Για την ικανότητά του στα πέναλτι και τον Ανέστη της ΑΕΚ: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό γιατί θέλει αρκετή δόση τύχης να έχεις τόση μεγάλη ικανότητα στον τομέα των πέναλτι. Είδα τα στιγμιότυπα και είδα ότι ο Ανέστης είναι σε μια πολύ καλή στιγμή της καριέρας του αυτή τη στιγμή. Εξάλλου γνωριζόμαστε και προσωπικά από τα περσινά μας παιχνίδια».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Είναι η τέταρτη χρονιά στην ομάδα, θεωρώ ότι μέσα από δύσκολες συνθήκες που έχουμε περάσει στο παρελθόν, είμαστε ενωμένοι με το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση. Όλα αυτά πρέπει να είναι σε αρμονία».

Για τον Λεοζίνιο: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο έχω αντιμετωπίσει μια φορά ως αντίπαλος. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί δεν τον γνωρίζω προσωπικά».

Για το ότι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας: «Είναι κάτι το οποίο εμένα με χαροποιεί πολύ και είναι σημαντικό για μένα. Θεωρώ τον εαυτό μου δίκαιο άνθρωπο και τίμιο. Είναι πολύ σημαντική για μένα η γνώμη των φιλάθλων».

Για το ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του φετινού πρωταθλήματος: «Πιστεύω ότι είμαι εγώ (γέλια). Πλάκα κάνω. Δεν θα ήθελα να πάρω θέση γιατί θα αδικήσω κάποιον. Όλοι οι τερματοφύλακες είναι καλοί και με χαροποιεί αυτό το γεγονός. Όλοι έχουν τις πολύ καλές στιγμές τους».

Για το αν εμπνεύστηκε από τον Ζένγκα για να γίνει τερματοφύλακας: «Αυτή είναι η αλήθεια. Εμπνεύστηκα από τον Ζένγκα που ήταν στο Μουντιάλ με την Ιταλία. Έπαιξε ρόλο και το αίμα όμως, διότι ήταν ποδοσφαιριστής και ο πατέρας μου».

Για το γεγονός ότι η Βραζιλία δεν βγάζει γενικά καλούς τερματοφύλακες: «Είναι ένας μύθος αυτό απέναντι στους τερματοφύλακες της Βραζιλίας. Είχε βγει από το 1982 που ο τερματοφύλακας είχε κάνει κακό Μουντιάλ στην Ιταλία. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλούς τερματοφύλακες».

Κλείνοντας ο Χουάντερσον ανέφερε: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου ούτως ώστε ο Ηρακλής να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή τη χρονιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X