Αγωνία για Βάργκας

Διάστρεμμα ο Βάργκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τραυματισμός του Ρόναλντ Βάρκγας αποτέλεσε το μοναδικό μελανό σημείο της χθεσινής αναμέτρησης για την ΑΕΚ. Ο διεθνής επιθετικός από τη Βενεζουέλα δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, βρίσκει δίχτυα και όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο προσαρμόζεται στα άκρα της επίθεσης. Χθες μάλιστα έδωσε πολλές βοήθειες και ανασταλτικά, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Γκουστάβο Πογιέτ από την αγωνιστική του παρουσία στο χρονικό διάστημα που βρέθηκε στο γήπεδο.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου για τον Βάργκας είναι διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική και από το αποτέλεσμα της μαγνητικής που θα κάνει σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή. Το βέβαιο είναι ότι οι “κιτρινόμαυροι” δεν πρόκειται να ρισκάρουν με τη συμμετοχή του παίκτη, αφού υπάρχει έτοιμος τόσο ο Ντιέγκο Μπουονανότε όσο και ο Βαγγέλης Πλατέλλας για μια θέση στα άκρα της επιθετικής τριάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X