Η Τορίνο θέλει τον Κονέ

Στη λίστα της Γιουβέντους ο Κονέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Φλερτ» της Τορίνο με τον Παναγιώτη Κονέ αποκάλυψε το ιταλικό Sky Sport. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, o Έλληνας χαφ απασχολεί έντονα την Γκρανάτα: «H τελευταία ιδέα της Τορίνο είναι ο Κονέ! Το deal με την Ουντινέζε είναι πιθανό.

Ο πρώην άσος της Μπολόνια απασχολεί την Τορίνο για την ενίσχυσή της στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο αθλητικός διευθυντής Τζιανλούκα Πετράκι ήταν πάντα θαυμαστής του Κονέ. Και είναι πιθανή η έναρξη διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο ομάδων για αυτή τη μεταγραφή», ανέφερε το Sky Sport.

Την ίδια ώρα, ο κορυφαίος Ιταλός «μεταγραφολόγος» Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο έγραψε ότι «ο Κονέ είναι ο πρώτος στη λίστα της Τορίνο»!
Παράλληλα, η ιστοσελίδα tuttoudinese.it τόνισε: «Το μέλλον του Κονέ δεν φαίνεται να βρίσκεται στο Ούντινε. Αυτό αποδεικνύει η φημολογία για την προσέγγιση του Έλληνα χαφ τόσο από τον Παναθηναϊκό του Στραματσόνι όσο και από την Τορίνο του Βεντούρα. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις μεταξύ της Ουντινέζε και της Τορίνο για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή».

Ο Παναγιώτης Κονέ δεν είναι σε καλό «φεγγάρι» από το ξεκίνημα της σεζόν και δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στη φετινή Serie A. Προβλήματα τραυματισμών τον έχουν κρατήσει αρκετό καιρό εκτός δράσης, ενώ και ο τεχνικός της Ουντινέζε τον έχει κρατήσει συνολικά 6 φορές στον πάγκο στο πρωτάθλημα.

Πηγή: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X