Ο Μπακάκης "στρίμωξε" τον Πογιέτ

Ο Μπακάκης "στρίμωξε" τον Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέχρι και πριν από το πρώτο ματς με τον Λεβαδειακό για το κύπελλο πριν από μια εβδομάδα, ο Μιχάλης Μπακάκης δεν είχε φτάσει ακόμα στο “πικ” της φόρμας του. Και από την στιγμή που ο Ροντρίγκο Γκάλο πήγαινε “τρένο” στο πρωτάθλημα, για τον Γκας Πογιέτ δεν υπήρχε ζήτημα… επιλογής για το δεξί άκρο της άμυνας. Στο πρώτο ματς του κυπέλλου στην Λιβαδειά, ο Μπακάκης πάτησε… ελαφρώς το “τούρμπο” και ο Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι αυτόν στη συνέντευξη Τύπου. Και στο χθεσινό ματς, ο διεθνής μπακ πάτησε το “τούρμπο” για τα καλά. Ο κορυφαίος της ΑΕΚ ήταν και κυρίως ήταν πλέον ξανά ο Μπακάκης που χρίστηκε διεθνής και που θεωρείται ως ο κορυφαίος Έλληνας δεξιός μπακ.

Γι αυτό και πλέον τα δύσκολα για τον Πογέτ έχουν έρθει. Ο Γκάλο δεν έχει χάσει ούτε λεπτό σε ματς πρωταθλήματος, αλλά πλέον ο Μπακάκης είναι σε φουλ φόρμας. Και η επιλογή του δεξιού μπακ ακόμα και για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Το ακριβώς αντίθετο. Ο Μπακάκης στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται, δεν μπορεί να βγει από την ενδεκάδα. Αλλά ο Γκάλο δεν έχει βγει ούτε… δευτερόλεπτο από την αρχή του πρωταθλήματος. Πρόκειται σίγουρα για γρίφο. Η λύση μπορεί να βρίσκεται στην… μετάθεση του Βραζιλιάνου σε ρόλο εξτρέμ. Κάτι που όμως μέχρι τώρα δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ο Πογιέτ. Ωστόσο για πρώτη φορά τώρα, έχει μπει σε τόσο μεγάλο δίλημμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X