Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Λεβαδειακό

Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Λεβαδειακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:

Γιάννης Ανέστης: Για ένα ακόμα παιχνίδι έβγαλε μια εντυπωσιακή αντίδραση και κυρίως σε σημειο κλειδί για την εξέλιξη του ματς. Άπλωσε τα χέρια του και το κορμί του στο τετ α τετ με τον Γιακουμάκη στο ξεκινημα του δευτέρου ημίχρονου και δεν επέτρεψε στον Λεβαδειακό να ξαναμπει στο ματς.

Ντίντακ Βιλα: Ο Ισπανός ακραίος μπακ πήρε πολλές πρωτοβουλίες από την πλευρά του, χωρίς να του βγουν όλες. Και είχε και κάποια ζητηματάκια στα αμυντικά του καθήκοντα.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τα πήγε περίφημα απέναντι στον Μάντζιο και κατάφερε να τον κρατήσει ακίνδυνο. Κέρδισε τις περισσότερες από τις μονομαχίες που έδωσε.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Έκανε καλό ματς κυρίως διότι έκλεινε πολύ σωστά τους χώρους στην άμυνα της ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε ένα τάκλιν… όλα τα λεφτά, σε αντεπίθεση του Λεβαδειακού.

Μιχάλης Μπακάκης: Σούπερ ματς από το “τούρμπο” της ΑΕΚ. Καθοριστική η παρέμβαση του απέναντι σε δυο αντιπάλους σε αντεπίθεση του Λεβαδειακού στο πρώτο ημίχρονο. Έκανε πολλές εξαιρετικές προσπάθειες από την πλευρά του και από μια εξ αυτών, προέκυψε το φάουλ που έκανε γκολ ο Μπουονανότε.

Μιγκέλ Κορδέρο: Δεν πρόλαβε να παίξει περισσότερο από ένα 20άλεπτο ο Ισπανός μέσος καθώς στάθηκε άτυχος. Πάντως όσο αγωνίστηκε βοήθησε κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι.

Γιάκομπ Γιοχανσον: Για μια ακόμα φορά ο Σουηδός μέσος είχε καταλυτική παρουσία στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Πέτυχε το γκολ με το οποίο έγινε το 1-0, έχασε ευκαιρία στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έβγαλε και πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ.

Πέτρος Μάνταλος: Από την αρχή του ματς ζητούσε και έπαιρνε πολύ την μπάλα, προκειμένου να κάνει παιχνίδι. Η αλήθεια είναι όμως, πως δεν του βγήκαν τα περισσότερα απ’ όσα δοκίμασε. Είχε εμπνεύσεις για κάθετες που δεν του βγήκαν, ενώ όσες φορές εκτέλεσε ο ίδιος με σουτ έξω από την περιοχή, αστοχησε.

Βαγγέλης Πλατέλλας: Με πολλή ενέργεια και τεράστια διάθεση, επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα. Περισσότερες από μια φορές έκλεψε μπάλα, ενώ ήταν συνεχώς σε κίνηση και με την μπάλα και χωρίς την μπάλα. Μοχθησε πολύ στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Ντιέγκο Μπουονανότε: Ήταν ο μπροστάρης της ΑΕΚ στο εκρηκτικό τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Οι δικές του προσπάθειες και οι δικές του πρωτοβουλίες, “ξύπνησαν” την ομάδα. Ενώ πέτυχε και ένα εντυπωσιακό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ράφικ Τζεμπούρ: Είχε διάθεση και δεν παράτησε καμία φάση. Αλλά δεν ήταν και το καλύτερο απόγευμα για τον Αλγερινό, καθώς δεν του βγήκαν πράγματα. Πάντως από δική του κεφαλιά που πήγε στο δοκάρι, προέκυψε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ.

Αντρέ Σιμόες: Μπήκε ως αλλαγή υποχρεωτικά μετά τον τραυματισμό του Κορδέρο και έτσι δεν πήρε ανάσες. Έτρεξε και βοήθησε πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Άρης Σοϊλέδης: Μπήκε στο γήπεδο στην θέση του Ντίντακ και έβγαλε και αυτός διάθεση και ενέργεια από την αριστερή πλευρά.

Χρήστος Αραβίδης: Φουριόζος μπήκε και αυτός στο ματς και έδωσε πνοή και ενέργεια στην επίθεση της ΑΕΚ στο τελευταίο τέταρτο του ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X