«Να εμπεδώσουμε γρήγορα τι θέλει ο κόουτς»

Ερχεται και 4-5άρι για τη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αναδείχθηκε MVP της 13ης αγωνιστικής της Basket League και αναφέρθηκε στο βραβείο, αλλά και το μέλλον της ΑΕΚ.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Ελληνας ψηλός τόνισε πως σημασία έχουν οι νίκες και όχι τα βραβεία, ενώ επεσήμανε πως η ΑΕΚ θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο αφομοιώνοντας τη φιλοσοφία του Γιούρι Ζντοβτς.

Αναλυτικά:

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 13ης αγωνιστικής, αλλά και το γεγονός ότι εκτός απρόοπτου θα είσαι ο MVP του πρώτου γύρου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

«Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα πραγματικά. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα. Μέσω της ομάδας αναδεικνύεσαι και εσύ, δεν έχει σημασία αν παίζεις ή όχι».

– Πώς αξιολογείς την πορεία της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο;

«Μπορούσαμε κάποιους αγώνες που ηττηθήκαμε, να τους είχαμε κερδίσει. Αν όχι όλους, τουλάχιστον έναν απ’ αυτούς. Ωστόσο, μπορούσαμε και κάποιους που κερδίσαμε, να τους είχαμε χάσει, κάτι που θα μας έβγαζε εκτός προγράμματος».

– Τι μπορεί να καταφέρει η ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο, αλλά και συνολικά στην φετινή σεζόν;

«Αν καταφέρουμε και εμπεδώσουμε γρήγορα τη νέα φιλοσοφία του κόουτς και τους αυτοματισμούς θα είναι πολύ καλό για την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και σύντομα η ομάδα θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο».

– Ποια είναι η άποψη σου για το επίπεδο του Πρωταθλήματος στον πρώτο γύρο;

«Το επίπεδο του Πρωταθλήματος είναι ικανοποιητικό. Υπάρχουν δυνατές ομάδες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X