Ο Σιδηρόπουλος ξανά στο δρόμο της ΑΕΚ

O Σιδηρόπουλος φτάνει στην Τούμπα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον διαιτητή που δεν είδε παράβαση στο οφθαλμοφανέστατο πέναλτι του Κάτσε στον Σιμόες μέσα στην Τούμπα, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της Super League, όρισε η ΚΕΔ στο μεθαυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Το σκορ ήταν 1-1 κι έμεναν λίγα λεπτά για να λήξει το παιχνίδι, αλλά ο Τάσος Σιδηρόπουλος αρνήθηκε να δώσει στους “κιτρινόμαυρους” τη δυνατότητα να πάρουν ξανά κεφάλι στο σκορ. Στη συνέχεια η ΑΕΚ δέχθηκε δεύτερο γκολ από τον ΠΑΟΚ και υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Αυτό σημαίνει ότι μετά τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ο διαιτητής από τα Δωδεκάνησα θα βρεθεί ξανά στο δρόμο της Ένωσης, με τους ανθρώπους της ομάδας να μη μπορούν να ξεχάσουν την κατάφωρη αδικία από το ματς με τον Δικέφαλο του βορρά.

Βοηθοί του Σιδηρόπουλου θα είναι ο Ευθυμιάδης Δαμιανός από την Πιερία και ο Δημητριάδης Λάζαρος από τη Μακεδονία, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Τσαμούρης Αλέξανδρος από τον Πειραιά. Παρατηρητής ορίστηκε ο Μπίκας Γεώργιος από την Χαλκιδική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X