Το κατά Λουκά…ευαγγέλιο

Το κατά Λουκά…ευαγγέλιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με δύο ήττες διαφορά από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (που πιθανότατα θα επικρατήσει της Κηφισιάς). Ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της Ενωσης σε αυτά τα πρώτα 13 παιχνίδια έχει το όνομα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο σούπερ σταρ της ΑΕΚ συνεχίζει να γράφει ιστορία και να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ο Λουκάς τα… σπάει και κάνει πράγματα που είχαν να εμφανιστούν πολλά χρόνια στα ελληνικά γήπεδα. Είναι πρώτος σε πόντους έχοντας βάλει 233, είναι πρώτος στα ριμπάουντ με 94 (έστω και με συγκάτοικο τον Ουάϊτ του Αρη). Είναι δεύτερος στις βολές με 50, πρώτος στα δίποντα με 69 (έχοντας και εκεί μαζί τον Κόντζερ της Κηφισιάς). Είναι πρώτος σε κερδισμένα φάουλ με 69, ο πρώτος σε ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα με το εκπληκτικό 55,56%.

Θέλετε και άλλα; Ο Λουκάς είναι ο παίκτης που έχει διαλύσει το σύστημα αξιολόγησης και είναι πρώτος και καλύτερος με το εντυπωσιακό 278. Οσες λύσεις και αν ψάχνουν οι αντίπαλες άμυνες, όσες προσαρμοσμένες λύσεις και αν βρίσκουν οι προπονητές, ο Λουκάς έχει πάντα τρόπο να στέλνει τη μπάλα στο καλάθι και να οδηγεί με ασφάλεια την ΑΕΚ στην επιτυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X