Οι «φρουροί» του Πογιέτ

Οι «φρουροί» του Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεσούσης της μεταγραφικής περιόδου, όλοι συζητούν για τα κενά, αλλά και τις αδυναμίες που έχει το ρόστερ της ΑΕΚ. Ποιοι παίκτες χρειάζονται, ποιοι δεν χρειάζονται, σε ποιους ποντάρει ο Πογιέτ και πόσο αξιοποιεί το δυναμικό του. Στο enwsi.gr ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε όλα όσα αναδεικνύει η στατιστική ανάλυση των εννιά αγωνιστικών με τον Πογιέτ στον πάγκο. Ο Ουρουγουανός έχει χρησιμοποιήσει σε αυτά τα ματς πρωταθλήματος 19 ποδοσφαιριστές. Αν αναλογιστείτε πως σε αυτούς περιλαμβάνεται ήδη ο «κομμένος» Κρισάντους, τότε γίνεται αντιληπτό πως ο Πογιέτ έχει επιλέξει μια 18άδα που σπάνια αλλάζει.

Ανάμεσα στους 19 «κιτρινόμαυρους», υπάρχει μια τετράδα που φαίνεται πως είναι η αγαπημένη του Πογιέτ. Ξεκινώντας από τον Ροντρίγκο Γκάλο που δεν έχει χάσει ούτε λεπτό και συνεχίζοντας με τους Κολοβέτσιο, Γιόχανσον και Σιμόες. Γι’ αυτό και προκάλεσε μεγάλη εντύπωση η απόφαση του Πογιέτ να αφήσει στον πάγκο τον Ελληνα στόπερ στο ματς του Σαββάτου. Με οκτώ συμμετοχές ακολουθεί η τριπλέτα των Μπαρμπόσα, Μάνταλου και Αραβίδη, ενώ στα επτά ματς είναι οι Ντίντακ, Αρθο και Βάργκας.

Εάν σε αυτούς προσθέσετε και τον Μπαρόχα με έξι συμμετοχές, έχετε την ιδανική 11άδα. Αυτή περιλαμβάνει τον Μπαρόχα τερματοφύλακα, Γκάλο και Ντίντακ στα άκρα της άμυνας, Αρθο και Κολοβέτσιο κεντρικό δίδυμο, Γιόχανσον, Σιμόες και Μάνταλο στη μεσαία γραμμή, Μπαρμπόσα, Βάργκας και Αραβίδη στην επίθεση. Ιδια με αυτήν που έπαιξε το Σάββατο δηλαδή, με Ανέστη και Λαμπρόπουλο αντί των Μπαρόχα και Κολοβέτσιου.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα επί Πογιέτ:

9 ματς: Γκάλο, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Σιμόες

8 ματς: Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης

7 ματς: Ντίντακ, Βάργκας, Αρθο

6 ματς: Μπαρόχα, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Μπουονανότε, Τζεμπούρ

4 ματς: Σοϊλέδης

3 ματς: Ανέστης

2 ματς: Κρισάντους, Πλατέλλας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X