Κι όμως είναι 3η και κάνει ρεκόρ

Κι όμως είναι 3η και κάνει ρεκόρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η λέξη ηρεμία είναι άγνωστη έννοια για τη φετινή ΑΕΚ. Προβλήματα τραυματισμών, συνεχείς προσθαφαιρέσεις παικτών, αλλαγή προπονητή, απουσία ρυθμού και δυνατότητας για ομαδική δουλειά. Εστω κι έτσι όμως, η δουλειά γίνεται. Με την αυλαία του πρώτου γύρου η ΑΕΚ να βρίσκεται στην 3η θέση και να βάζει πλώρη για ψηλότερα, εφόσον καταφέρει να δουλέψει απερίσπαστη.

Όπως προκύπτει από το αρχείο του Χαρίδημου Μανουσάκη, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε για πρώτη φορά με διψήφιο αριθμό νικών τον πρώτο γύρο έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια. Συγκεκριμένα, ήταν η περίοδος 2002/03 όταν η Ενωση έκλεισε το πρώτο μισό της σεζόν με ρεκόρ 10 νικών 3 ηττών. Ανάλογο επίτευγμα είχε υπάρξει και οο 2000/01 με προπονητή τον Ιβκοβιτς, αλλά και με τον Ιωαννίδη το 1996/97. Ο Σάκοτα που ήταν προπονητής στο τελευταίο ρεκόρ, έχει και το απόλυτο με 12-1 νίκες στον πρώτο γύρο το 2001/02.

Ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος πως η ΑΕΚ πέτυχε ήδη πέντε νίκες μακριά από το ΟΑΚΑ. Έχει περάσει από την Αμαλιάδα και τη Ρόδο (όπου σκόνταψε ο Αρης), σε έδρες μάλιστα που είχε παραδοσιακές δυσκολίες. Και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, με νίκη επί του ΠΑΟΚ και ταυτόχρονη ήττα του Αρη από τον Παναθηναϊκό, τότε μπορεί να «κλειδώσει» την 3η θέση από πολύ νωρίς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X