Πέντε εκατ.ευρώ ζητάει η Forthnet από την ΕΠΟ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγωγή κατά της ΕΠΟ με την οποία ζητάει αποζημίωση 5 εκατομμυρίων ευρώ για διαφυγόντα κέρδη και ηθική βλάβη κατέθεσε η Forthnet.

Η υπόθεση αφορά την περιβόητη σύμβαση παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος για την τριετία 2013 – 2016 στην offshore εταιρεία Media Goal και από εκεί στον ΟΤΕ TV

H Forthnet που έχει κερδίσει ήδη τρεις δικαστικές υποθέσεις σχετικά με  αυτή την ιστορία, αναφέρει στην αγωγή της ότι «τα μέλη της Ομοσπονδίας εν γνώσει τους τέλεσαν ενέργειες που ήταν καταφανώς παράνομες, και οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα η Forthnet να απολέσει σημαντικά έσοδα και να υποστεί ηθική βλάβη από τη ματαίωση της παραχώρησης του δικαιώματος μετάδοσης των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας των σεζόν 2013-2014, 2014-2015 και 2015-2016».

Επί της ουσίας, πρόκειται για μια αναμενόμενη κίνηση αφού η Forthnet είχε προαναγγείλει ότι θα συνεχίσει τις νομικές ενέργειες για να προασπίσει τα συμφέροντα της.  Πρόκειται επίσης για ένα «κατόρθωμα» της ΕΠΟ, η οποία «κατάφερε» να μετατρέψει ακόμα και έναν απλό τηλεοπτικό διαγωνισμό, σε μια μακροχρόνια δικαστική περιπέτεια με αμφίβολη κατάληξη και πιθανό, μεγάλο, κόστος.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X