Ισχυρό μήνυμα από "Λαμπρό" και "Τούρμπο"

Μπακάκης και Λαμπρόπουλος οι σίγουρες αλλαγές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Θέλω όλοι να μου βάζετε δύσκολα στις επιλογές μου” είχε πει στους ποδοσφαιριστές του ο Γκας Πογιέτ. Και αυτό ακριβώς έκαναν τόσο ο Μιχάλης Μπακάκης, όσο και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Αμφότεροι έκαναν εξαιρετικό ματς στην Λιβαδειά απέναντι στον Λεβαδειακό και υποχρεώνουν τον Ουρουγουανό τεχνικό να τους βάλει στο… μπλοκάκι των πλάνων του. Έστω και αν αυτό θα βάλει τον Πογέτ στην διαδικασία διλημμάτων. Ειδικά στην περίπτωση του δεξιού μπακ, πλέον ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει πραγματικά έναν περίπλοκο γρίφο μπροστά του. Από την μια είναι ο Ροντρίγκο Γκάλο, που είναι ο μοναδικός που δεν έχει χάσει ούτε λεπτό στο πρωτάθλημα και που είναι πρώτος παίκτης της ΑΕΚ σε ασίστ. Από την άλλη είναι ο Μπακάκης που έχει πατήσει ξανά το… τούρμπο και δείχνει πως είναι πανέτοιμος. Και προφανώς το δίλημμα είναι τεράστιο.

Πιο… απλά φαίνεται να είναι τα πράγματα με τον Λαμπρόπουλο. Ο Έλληνας στόπερ ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στην Λιβαδειά. Και με δεδομένο πως ο Θέσαρ Άρθο διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, είναι εξαιρετικά πιθανό να διατηρήσει ο Λαμπρόπουλος την θέση του παρτενέρ του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας και στο ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X