"Ξόρκισε" την κατάρα

"Ξόρκισε" την κατάρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν μια φορά το ματς με τον Πλατανιά ήταν ορόσημο για τον Γιάννη Ανέστη, καθώς ήταν το πρώτο μετά από εκείνο το “καταραμένο” με τον Λεβαδειακό, το χθεσινό στη Λιβαδειά ήταν δέκα. Και αν ήταν μια φορά σημαντική η εντυπωσιακή απόκρουση που έκανε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ στα Χανιά την Κυριακή, αυτή που έκανε χθες ήταν δέκα. Όχι μόνο διότι έγινε όταν ακόμα ήταν 0-0 το παιχνίδι (12′), αλλά κυρίως διότι ήρθε απέναντι στον ίδιο αντίπαλο που είχε γίνει εκείνο το μεγάλο λάθος. Σαν να ήταν ένας τρόπος για να “ξορκίσει” ο Ανέστης την “κατάρα” εκείνου του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό. Και πλέον ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μπορεί να κοιτάζει μπροστά, χωρίς… βαρίδια.

Κάτι άλλωστε, για το οποίο πρώτος ο Γκας Πογιέτ έδωσε το σύνθημα. “Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Γιάννη, για ότι κάνει. Ένα λάθος μπορεί να γίνει. Έδειξε πως δεν γίνεται επαναλαμβόμενα και αυτό είναι πολύ σημαντικό”. Μέσα απ’ ότι έγινε στο ματς με τον Λεβαδειακό, ο Ανέστης φαίνεται πως βγήκε πλέον πιο σοφός και πιο δυνατός. Και ίσως μακροπρόθεσμα, μόνο καλό να του κάνει, έστω και αν έγινε στην πιο κακή στιγμή. Εξάλλου και λόγω ηλικίας και λόγω ιδιοσυγκρασίας, ξέρει πως ο δρόμος είναι μπροστά του και είναι ακόμα μακρύς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X