Άλλα κόλπα από τον Ζντοβτς

Η «τρύπα» στην περιφέρεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ θέλουν να διατηρήσουν σε εγρήγορση την ομάδα, που έμαθε επί μήνες να παίζει Τετάρτη – Σάββατο, αλλά και παράλληλα να περνά τη φιλοσοφία του ο Γιούρι Ζντοβτς. Ετσι, έπειτα από το φιλικό με τον (αδύναμο) Δούκα την περασμένη εβδομάδα, ο Σλοβένος τεχνικός ζήτησε και κανονίστηκε νέα φιλική αναμέτρηση σήμερα με την Κηφισιά.
Ο Ζντοβτς θέλει να δουλέψει με τους παίκτες του στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία. Να βρει λύσεις, να μπορέσει να κάνει την ομάδα ακόμα πιο σφιχτή στον αμυντικό τομέα και με περισσότερες λύσεις επιθετικά. Αυτό μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από τη δουλειά, ώστε να μην εμφανίζονται «νεκρά» διαστήματα όπως στο φινάλε του ντέρμπι.
Παιχνίδια όπως το σημερινό είναι σημαντικά και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η ανάλυση του υλικού από τον Ζντοβτς, η αξιολόγηση των δυνατοτήτων κάθε παίκτη, αποτελεί τη βασική προτεραιότητα, πριν προχωρήσουν οι κινήσεις για το 4-5άρι με τα αθλητικά προσόντα, αλλά και τον περιφερειακό «μπόμπερ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X