Το επόμενο στοίχημα του Πογιέτ

Το επόμενο στοίχημα του Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα χαμόγελα επέστρεψαν. Η νίκη επί του Πλατανιά, το άνετο 3-0 και η επιστροφή στις επιτυχίες, έκαναν τους «κιτρινόμαυρους» να βάλουν οριστικά πίσω τα στραβοπατήματα με τον Πανιώνιο και τον Λεβαδειακό. Ο Γκουστάβο Πογιέτ πέτυχε να δώσει χαρακτήρα στην ομάδα, τη δική της αγωνιστική ταυτότητα και να βγάλει χαρακτήρα, αντιδρώντας θετικά σε μια κρίσιμη καμπή.
Το ζητούμενο για την Ενωση πλέον είναι να μη χύσει ξανά την καρδάρα με το γάλα. Δηλαδή, να μην κάνει κάποιο νέο πισωγύρισμα στα ματς που ακολουθούν. Η ΑΕΚ θέλει να καθαρίσει την πρόκριση στις διπλές αναμετρήσεις με τον Λεβαδειακό, να επιβληθεί ενδιάμεσα της Ξάνθης και έπειτα να ετοιμαστεί για το ταξίδι στα Γιάννινα. Το απόλυτο των νικών είναι ο στόχος της ΑΕΚ.
Ο Πογιέτ δείχνει πως ψάχνει να βρει τρόπο για τη συνέχεια και συνέπεια της ομάδας. Αφού έχει καταφέρει να βάλει κάποια αγωνιστικά στοιχεία που ήταν σημαντικά, τώρα απαιτείται να ισορροπηθεί η κατάσταση και να μην υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις. Η σειρά που ακολουθεί θα είναι καθοριστικά για την επιτυχία και αυτού του εγχειρήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X