Όταν είσαι κορυφαίος αρκεί ένα απλό άγγιγμα

ΑΛΓΕΒΡΙΚΟ: 3+1=3…
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που χρειάζονται χρόνο προσαρμογής από τη στιγμή που θα περάσουν ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Και την ίδια ώρα υπάρχει και ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο επιθετικός που έχει την ικανότητα με ένα απλό άγγιγμα της μπάλας να την στείλει στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας και να αποδείξει στην πράξη το πλούσιο ταλέντο του. Αυτό ακριβώς δηλαδή που έκανε ο Αλγερινός στην Κρήτη. Μπήκε στο ματς για να καταφέρει να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ και να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να διεκδικήσει τη νίκη. Αυτό ακριβώς έκανε.

Την πρώτη φορά που σκόραρε με το κεφάλι, ο βοηθός διαιτητή φαντάστηκε ότι ήταν ακάλυπτος στην αντίπαλη περιοχή και δεν μέτρησε το γκολ του ως οφσάιντ. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ενώ ο Τζεμπούρ πλησίαζε τον πάγκο της ΑΕΚ, είδε τον Πογιέτ να του φωνάζει ότι το γκολ που είχε πετύχει νωρίτερα ήταν “καθαρό” και κακώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάϊντ. Αυτός το μόνο που έκανε ήταν να σηκώσει τα χέρια σαν να έλεγε: “Και τι να κάνω εγώ μ’ αυτό; Θα βάλω το επόμενο”.

Όπερ και εγένετο. Λίγο αργότερα έκανε αυτό ακριβώς που όφειλε να κάνει ένας επιθετικός της κλάσης του. Να μην επηρεαστεί, να μην εκνευριστεί από την άδικη απόφαση του βοηθού και στην πρώτη ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί να σκοράρει και πάλι. Ένα απλό άγγιγμα της μπάλας ήταν αρκετό για τον Ράφικ Τζεμπούρ να τη στείλει στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία γεμίζοντας με ικανοποίηση και χαρά τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου στα Περιβόλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X