Ανακοίνωση του ΠΑΟ για την διαιτησία στο ντέρμπι με ΑΕΚ

Ανακοίνωση του ΠΑΟ για την διαιτησία στο ντέρμπι με ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία εκφράζει τη δυσφορία της για τις αποφάσεις «έμπειρου διαιτητή» στον αγώνα με την ΑΕΚ και τονίζει πως δεν θα μείνει απαθής.

Και όλα αυτά από μία ομάδα που τα τελευταία (πολλά) χρόνια στο μπάσκετ είχε πάντα την βοήθεια της διαιτησίας και σήμερα το ματς παίχτηκε στα ίσια, κάτι που προφανώς δεν ήταν αρεστό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη δυσφορία της για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ και ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να μείνει απαθής σε κακές αποφάσεις ενός διαιτητή που είναι τόσο έμπειρος.Το πλέον απαράδεκτο είναι ότι ο συγκεκριμένος έμπειρος διαιτητής έχει επαναλαμβανόμενες κακές αποφάσεις σε βάρος μας. Επίσης, η στοχοποίηση του Ραντούλιτσα σε κάθε αγώνα αλλά και η ευκολία με την οποία χρεώνεται με τεχνική ποινή ο Καλάθης, όταν σε διαμαρτυρίες αντιπάλων οι διαιτητές γυρίζουν την πλάτη, είναι στοιχεία που προκαλούν έντονο προβληματισμό.

ΥΓ: Είδαμε το πώς σε 0,9 δευτερόλεπτα μπορούν να συμβούν δύο φάσεις και μάλιστα έξω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X