Το σχήμα "περνά" από τον Τζεμπούρ

Η δική μας 11άδα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον ρόλο του “ρυθμιστή” στις τελικές αποφάσεις του Γκας Πογιέτ για το σχήμα του αυριανού παιχνιδιού με τον Πλατανιά, τον έχει ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός βρίσκεται στην αποστολή για το ματς στα Χανιά, ενώ στις τελευταίες δυο προπονήσεις ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Εκτός απροόπτου το ίδιο θα κάνει και σήμερα. Όμως λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε αμέσως μετά την χριστουγεννιάτικη άδεια, ο Τζεμπούρ είχε μείνει ουσιαστικά δέκα μέρες εκτός κανονικού ρυθμού δουλειάς. Όπερ σημαίνει πως ο Πογιέτ θα χρειαστεί να διαγνώσει τον βαθμό ετοιμότητας του Αλγερινού επιθετικού, για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα του Πλατανιά.

Αν τελικά ο Τζεμπούρ πάρει κανονικά την θέση του στην κορυφή της επίθεσης και με δεδομένη την επιστροφή του Μάνταλου στο αρχικό σχήμα, ένας εκ των Μπουονανότε ή Μπαρμπόσα θα πρέπει να μείνει στον πάγκο. Αν όμως ο Αλγερινός δεν ξεκινήσει στην ενδεκάδα, τότε ο Αργεντινός και ο Πορτογάλος θα βρίσκονται στα δυο “φτερά” του σχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X