Ενθουσιασμός με τον Ζντοβτς

Τριήμερο ρεπό από τον Ζντοβτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι στην ΑΕΚ από όσα αντικρίζουν στις πρώτες μέρες της παρουσίας του Γιούρι Ζντοβτς στην ομάδα. Η μεθοδικότητα, η εργατικότητα και η επιστημονική προσέγγιση του Σλοβένου κάνει άπαντες στη «Βασίλισσα» να εκτιμούν πως έχουν κάνει διάνα με την επιλογή του. Το «ξανθό σκυλί» περνά ατέλειωτες ώρες μέσα στο γήπεδο και προσπαθεί να μάθει τα πάντα για την ομάδα και τους παίκτες του.
Γι’ αυτό άλλωστε και ο Ζντοβτς δεν εμμένει στην απόκτηση παίκτη άμεσα, για να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επιθυμεί να γνωρίσει άριστα την ομάδα, τις δυνατότητες και τα κενά της και έπειτα, με ηρεμία και με γνώμονα τα οικονομικά δεδομένα, να κάνει τις κινήσεις που θα πρέπει για την ενίσχυση της.
Το σημαντικό είναι πως με τον Ζντοβτς η ΑΕΚ έχει αποκτήσει ένα υπερόπλο στον πάγκο, που μπορεί να εξελίξει τον σύλλογο. Δουλεύει πολύ στις προπονήσεις που μοιάζουν πλέον με δυνατούς αγώνες και το σημερινό τεστ με τον Δούκα θα δείξει – σε επίπεδο σχημάτων και αμυντικής λειτουργίας – κάποιες από τις σκέψεις του για τη συνέχεια της σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X