Στην κορυφή του Ψηλορείτη

Στην κορυφή του Ψηλορείτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ψηλορείτης ή Ίδη είναι βουνό στην κεντρική Κρήτη με ύψος 2.454 μέτρα, όπως ακριβώς και τα Λευκά Όρη (κορυφή Πάχνες), με τα οποία μοιράζεται τον τίτλο του ψηλότερου βουνού της Κρήτης. Έχει 5 κορυφές που υπερβαίνουν τα 2.000 μέτρα: Τίμιος Σταυρός (2.454), Αγκαθιάς (2.424), Στολίστρα (2.325), Βουλομένου (2.267) και Κούσακος (2.209). Τώα, θα πρέπει να προστεθεί και μία έκτη κορυφή. Αυτή του λεβεντόπαιδου από την Κρήτη, του άντρα του πρόστυχου, του μεθυσμένου, του απίθανου, του Μανώλη Βογιατζάκη. Αυτό το τέρας της φύσης, αυτό το θαύμα της μαμάς του, έκανε το απίθανο. Γκρέμισε από την κορυφή τον Καπίρη, προσπέρασε και τον Καπετανάκο και στρογγυλοκάθισε στην πρώτη θέση. Στην υγεία του μπορούμε να πιούμε μια τσικουδιά, μια ρακί, λίγο ούζο, έστω μια τζούρα οινόπνευμα για το καλό. Γρήγορα μόνο γιατί αυτός μεθά γρήγορα.
Κατά τα λοιπά, στο στοιχηματικό πρωτάθλημα του enwsi.gr ο Καπετανάκος συνέχισε το σερί του, ο Καπίρης βλέπει και τον Τσίλαρο που επέστρεψε στις 3άρες αποδόσεις να πλησιάζει επικίνδυνα και στον πάτο του πυθμένα ο στοιχηματικός ροφός που λέγεται Καζαντζόγλου. Ας δούμε τι θα βγάλει η τελευταία στοιχηματική πρόταση της χρονιάς και από το Σάββατο 2 Ιανουαρίου θα είμαστε μαζί σας με νέες εκπλήξεις και το πλούσιο μενού της Interwetten.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ GOAL GOAL (1,90)
Ας φορέσω ένα πιο χοντρό μπουφάν σήμερα γιατί κάνει …κρύο στην κορυφή της βαθμολογίας. Για πάμε όμως να συνεχίσουμε στοιχηματικά. Ομάδες που δέχονται εύκολα γκολ είναι η Σάντερλαντ με τη Λίβερπουλ. Γι’ αυτό θα ποντάρω στις κακές τους άμυνες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ   ΡΕΑΛ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ 1,90
Μικρό ξεμικρό, το θέμα είναι να πας στο ταμείο. Σήμερα ο δρόμος περνά από το Μπερναμπέου και τη νίκη της Ρεάλ σε συνδυασμό με over 3,5 που πληρώνει αξιοπρεπώς

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΦΕΝΕΡ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Φενερ -3,5 ημίχρονο (1.80)
Δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθεί στην Τουρκία, ειδικά στην έδρα που έχει φτιάξει φέτος, αυτός ο ΠΑΟ. Ο Ζοτς έχει δημιουργήσει μία μπασκετική μηχανή παραγωγής καλαθιών και στον γρήγορο ρυθμό δεν μπορεί να ακολουθήσουν τα βαριά κορμιά του ΠΑΟ που έδωσαν και δυνατό ματς για 30 λεπτά με τον Αρη πριν λίγες ημέρες.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΧΕΤΑΦΕ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ Χ (3,10)
Αφού μας πλήρωσε χθες η ισοπαλία, θα πάμε και σήμερα με το Χ σ’ ένα ματς που η Χετάφε κυρίως δεν θέλει να το χάσει και που έχει απέναντι της την ομάδα με τα περισσότερα Χ στο φετινό πρωτάθλημα.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΦΕΝΕΡ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Φενέρ -4,5 (1,60)
Δύσκολα θα αντισταθεί ως το τέλος ο Παναθηναϊκός. Έχει φανερές ελλείψεις αγωνιστικά, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι στον προπονητή. Η Φενέρ έχει τον καλύτερο. Βλέπω νίκη για τη Φενέρ μίνιμουμ με 5 πόντους.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 52,59
2. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 51,22
3.ΚΑΠΙΡΗΣ 49,45
4. ΤΣΙΛΗΣ 42,15
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 27,67
• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X