Ξανά εκτός ο Τζεμπούρ

«Πέναλτι του Τζεμπούρ και του Μπουονανότε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Ράφικ Τζεμπούρ δεν κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. Η ίωση του αναπνευστικού που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία 24ωρα ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Αλγερινός όχι μόνο δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης, αλλά έμεινε κλινήρης στο σπίτι του και μάλιστα με υψηλό πυρετό. Για τον λόγο αυτό, όπως αναμενόταν άλλωστε δεν θα δώσει το παρών στη σημερινή φιλική αναμέτρηση με την Εθνική ομάδα αστέγων που θα γίνει σημερα στις 17:00 στο Ολυμπιακό στάδιο με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ πάντως ελπίζει ότι το αργότερο μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα είναι σε θέση να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Τζεμπούρ, έτσι ώστε ο Αλγερινός να προλάβει να συμμετάσχει σε κάποιες προπονήσεις πριν την πρεμιέρα του β’ γύρου με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Εκτός από τον έμπειρο επιθετικό οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά με τους Βάργκας, Μπαρόχα και Κρισάντους να δίνουν κανονικά σήμερα το παρών στην προπόνηση μετά την εορταστική άδεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X