Σάντος: «Κοιμούνται στις 2-3 τα ξημερώματα οι Έλληνες»

Έξαλλος ο Σάντος με την ΕΠΟ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φερνάντο Σάντος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της χώρας του, «expresso.pt», ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός αναφορικά με τις συνήθειες των Ελλήνων παικτών.

«Όταν πήγα πρώτη φορά στην Ελλάδα, είχαν κακές συνήθειες. Είχα βρει μια εξήγηση… Ήταν η κουλτούρα τους. Ο Έλληνας τρώει για βράδυ πολύ αργά, ποτέ πριν από τις 22:30. Ο Έλληνας θέλει να μιλά μέχρι να κοιμηθεί, στις 2 ή 3 τα ξημερώματα. Έβαζα την προπόνηση στις 8 το πρωί και μου έλεγαν ότι δεν εξυπηρετούσε γιατί υπήρχε πολύ κίνηση στους δρόμους. Μετά πήγα στο γραφείο και έβαλα την προπόνηση στις 7 το πρωί. Με κοίταζαν όλοι έκπληκτοι. Ακόμη κι ένας γιατρός ήρθε να μιλήσει μαζί μου και μου είπε ότι το να προπονείσαι πολύ πρωί δεν είναι καλό! (γέλια) Η Ελλάδα με έκανε να “μεγαλώσω” ως άνθρωπος. Οι Έλληνες είναι πιο ανεπίσημοι από εμάς κι επανέκτησα μια συνήθεια που είχα χάσει στην Πορτογαλία: Να έχεις επαφές με δημοσιογράφους, μετά τις προπονήσεις και να μιλάμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάντος.

Ο πρώην προπονητής της Ελλάδας μίλησε, επίσης, για την πίστη του λέγοντας ότι πηγαίνει στην εκκλησία κάθε Κυριακή, αλλά και εντός της εβδομάδας όταν του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του. «Και στην Ελλάδα το πρώτο πράγμα που έκανα όταν εγκαταστάθηκα ήταν να αναζητήσω μια καθολική εκκλησία. Υπήρχε μία σε απόσταση δέκα λεπτών από το σπίτι μου» τόνισε.

Ο Σάντος αναφέρθηκε και στους στόχους της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας στο EURO 2016. «Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό και να τον κερδίσουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είμαστε στα φαβορί της διοργάνωσης. Η διοργανώτρια Γαλλία, η Γερμανία και η Ισπανία είναι. Πάντα έλεγα ότι η εθνική Πορτογαλίας είναι μια ομάδα πολύ υπολογίσιμη και πιστεύω ότι έχουμε την ικανότητα να φτάσουμε ψηλά. Έχουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, αλλά δεν μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του».

Κλείνοντας, ο Πορτογάλος προπονητής ρωτήθηκε πως θα ήθελε να τον θυμούνται. «Ως καλό πατέρα, καλό γιο, καλό σύζυγο, καλό φίλο. Το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σημασία όταν μιλάμε για τη ζωή, την οικογένεια, τη φιλία. Δεν είναι τίποτα. Μηδέν» ήταν η απάντησή του.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X