Ξεκάθαρος ο Λουκάς: «Μένω εδώ»

Την τρέχουσα σεζόν, η ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε πολύ από τους Τούρκους και τους Ισραηλινούς. Πρώτα ήρθε η περίεργη ιστορία με τη Χάποελ και τη Γαλατασαράϊ, που επί της ουσίας έθεσε την Ενωση εκτός Euro cup. Και έπειτα, το ενδιαφέρον για παίκτες της και η αναταραχή. Πρώτα οι Τούρκοι με Γουόρεν και Αρμστεντ, εσχάτως η Μακάμπι με τον Λουκά. Η ΑΕΚ δέχτηκε τις κρούσεις για τους δύο Αμερικανούς, αλλά έριξε τσαμπουκαλεμένη…πόρτα στους Ισραηλινούς για το μεγάλο αστέρι της.
Το ενδιαφέρον που προέκυψε πριν από λίγες ημέρες και έφερε τη Μακάμπι να κινείται δυναμικό για τον Μαυροκεφαλίδη, ήταν πέρα ως πέρα αληθινό. Επειτα από την αρχική άρνηση της ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο, οι Ισραηλινοί επανήλθαν. Πηγές του enwsi.gr μάλιστα, ανέφεραν πως εκπρόσωποι της Μακάμπι ήρθαν στην Αθήνα, διατεθειμένοι να προσφέρουν γη και ύδωρ στον Μάκη Αγγελόπουλο και στον Λουκά, ώστε να πείσουν για τη μεταγραφή.
Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν απόλυτη και δεν άφησε κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης. Αν και οι Ισραηλινοί ήρθαν και ζητούσαν επιτακτικά ραντεβού από τον Αγγελόπουλο, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ούτε καν τους δέχθηκε στο γραφείο του. Διεμήνυσε πως δεν υπάρχει τίποτε για να συζητηθεί και έκλεισε κάθε δίαυλο επικοινωνίας. Ο Λουκάς έτσι και αλλιώς δεν έχει κανένα παράπονο από την ΑΕΚ, του κατέστη σαφές πως η ομάδα θα κάνει ακόμα περισσότερα βήματα προς τα πάνω και έκλεισε η υπόθεση μία και καλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X