Κερδίζει το στοίχημα

Τζεμπούρ: "Ο διαιτητής θα έπρεπε να είναι πιο έξυπνος"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί το καλοκαίρι ο Ράφικ Τζεμπούρ να ήρθε στην ΑΕΚ έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη. Όμως εκείνο που τελικά προέκυψε, ήταν η ανάγκη να κερδίσει δυο μεγάλα στοιχήματα. Το πρώτο ήταν να επιστρέψει και πάλι δυνατός μετά από έναν βαρύ τραυματισμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Και αυτό το κέρδισε ήδη πριν από περίπου έναν μήνα. Το δεύτερο και ίσως ακόμα πιο δύσκολο, είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γκας Πογιέτ. Ωστόσο και αυτό φαίνεται να το κερδίζει ο Τζεμπούρ.

Με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και κυρίως το δεύτερο ημίχρονο, ο Αλγερινός επιθετικός μετρά καλές και κυρίως αποτελεσματικές εμφανίσεις. Γκολ στο πρωτάθλημα, γκολ στο κύπελλο και δυο ασίστ. Και κυρίως η εικόνα ενός παίκτη που γεμίζει την αντίπαλη περιοχή. Προφανώς ο Πογιέτ περιμένει πολλά περισσότερα από τον Τζεμπούρ. Όμως το γεγονός πως πλέον η πρώτη μεταγραφική προτεραιότητα της ΑΕΚ, δεν είναι ο σέντερ φορ περιοχής, αλλά ο γρήγορος περιφερειακός επιθετικός, φανερώνει πως ο Αλγερινός επιθετικός καλύπτει αυτά που θέλει ο Ουρουγουανός τεχνικός στην γραμμή κρούσης. Και βεβαίως ο Τζεμπούρ ακόμα βρίσκεται στην διαδικασία να βρει τον ρυθμό του, μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X