H AEK «δένει» τον Μπαρόχα

Πρόβλημα με τον Μπαρόχα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν κάποιοι στην ΑΕΚ που έχουν ανοίξει κουβέντα για την ανάγκη απόκτησης τερματοφύλακα. Κύρια αιτία γι’ αυτό αποτέλεσαν οι χαμηλές πτήσεις του Μπαρόχα το τελευταίο διάστημα, αλλά και το μεγάλο λάθος του Ανέστη κόντρα στον Λεβαδειακό. Στην ΑΕΚ πάντως δεν ζητούν από ατζέντηδες προτάσεις για τερματοφύλακες και περιβάλουν με απόλυτη εμπιστοσύνη τις επιλογές τους. Μάλιστα, το enwsi.gr αποκαλύπτει πως υπάρχει δεδομένη απόφαση για ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Βενεζουελάνου τερματοφύλακα.
Όταν το περασμένο καλοκαίρι στην ΑΕΚ κατέληξαν στην περίπτωση του Μπαρόχα, είχε υπάρξει συμφωνία με την Καράκας για δανεισμό του με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2016. Για την ακρίβεια, μέχρι τις 25 Μαϊου στην Ενωση θα πρέπει να έχουν ενημερώσει τους Βενεζουελάνους και να καταβάλουν τη ρήτρα, που ανέρχεται σε 250.000 ευρώ. Η κοινή απόφαση όσων αποφασίζουν για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, είναι πως ο Μπαρόχα έχει μέλλον και πρέπει να αποκτηθεί.
Είναι γεγονός, πως τόσο με τον Δέλλα, όσο και με τον Πογιέτ, ο Μπαρόχα είναι βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ. Είχε παίξει μέχρι τη Δευτέρα σε όλα τα ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου, με τον Ανέστη να έχει δύο κυπελλικά 90λεπτα. Στα 26 του, εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Βενεζουέλας, ο Μπαρόχα θεωρείται καλή επένδυση, που μπορεί να φέρει ακόμα και κέρδη από μεταπώληση στην ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X