Ζντοβτς: «Να επαναφέρουμε την ΑΕΚ στις παλιές επιτυχίες»

Με τον Ζντοβτς η γιορτή της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις του νέου τεχνικού της ΑΕΚ Γιούρι Ζντοβτς είχε ο OTE TV, τονίζοντας ο Σλοβένος ότι η Ελλάδα είναι το πεπρωμένο του.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στην εκπομπή «Pick n’ Roll» του OTE TV:

«Η Ελλάδα φαίνεται πως είναι το πεπρωμένο μου. Ειμαι πολυ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι μεγάλη η ευθύνη και μεγάλες οι προσδοκίες που πρέπει να δικαιώσω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, τον πρόεδρο και τον Ντράγκαν Σάκοτα που με έφεραν στην ΑΕΚ. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω το έργο του και να επαναφέρω την ομάδα στις επιτυχίες του παρελθόντος» ανέφερε αρχικά.  Οσον αφορά στον λόγο της αποχώρησης του πρόσθεσε: «Ηταν πολύ δύσκολο να φύγω γιατί καναμε πολύ καλή δουλειά και αυτά τα πράγματα δεν είναι εύκολα, υπάρχει συγκίνηση. Ολα έγιναν γρήγορα».

Σίγουρα, στο μυαλό του υπάρχουν μόνο οι επιτυχίες: «Γι’ αυτό είμαι εδώ, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Υπάρχει πίεση, αλλά και πολλοί οπαδοί. Μου αρέσει να προπονώ τέτοιες ομάδες και είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της κατάστασης».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη: «Πιστεύω πως ο Λουκάς θα μείνει τώρα. Συνεργαστήκαμε δύο χρονιές στην Σπαρτάκ, είναι σπουδαίος παίκτης και ελπίζω ότι θα μείνει, όχι μόνο φέτος. Είναι ένας από τους παίκτες γύρω από τους οποίους θα χτιστεί η ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X