Ζντοβτς: «Πάμε για νίκη στη Ρόδο, επικίνδυνο ματς»

Με τον Ζντοβτς η γιορτή της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα σελίδα στην ΑΕΚ ανοίγει αύριο στη Ρόδο με τον Γιούρι Ζντοβτς να κάνει το ντεμπούτο του στην Ενωση, απέναντι στον Κολοσσό.

Ο Σλοβένος τεχνικός σχολίασε για το ματς με τους Ροδίτες «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Έχουμε παρακολουθήσει τον Κολοσσό πολύ προσεκτικά. Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή και πολύ ταλέντο. Από την πλευρά μας θα πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του γιατί αλλιώς μπορεί να τιμωρηθούμε».

Για τον πρώτο του αγώνα στον πάγκο της ΑΕΚ: «Είναι λογικό να είμαι λίγο στρεσαρισμένος. Τις τελευταίες δύο μέρες μάζεψα πάρα πολλές πληροφορίες για την ομάδα και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, ωστόσο, όταν ο διαιτητής σφυρίζει το τζάμπολ, ξεχνάς τα πάντα και προσπαθείς να κερδίσεις τον αγώνα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X