Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Λεβαδειακό

Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Λεβαδειακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:

Γιάννης Ανέστης:Έχει ξεκινήσει το ματς με απόκρουση σε τετ α τετ με τον Μάντζιο μόλις στο 2ο λεπτό. Είναι συγκεντρωμένος και σοβαρός, μέχρι που έρχεται η φάση του 62ου λεπτού και τα χαλάει όλα. Κακή εκτίμηση της φάσης και λάθος που κόστισε ένα γκολ.

Ντίντακ Βιλά: Έκανε ένα πολύ μεστό πρώτο ημίχρονο με εξαιρετική παρουσία τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα, όσο και συμμετοχή του στην επιθετική λειτουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα, φαινόταν να ξεμένει από δυνάμεις.

Θέσαρ Άρθο: Ο Ισπανός στόπερ στο πρώτο ημίχρονο ήταν θετικός. Στο δεύτερο ημίχρονο έχασε πολλές φάσεις και είχε αρκετά ζητήματα ακόμα και με τις προσωπικές μονομαχίες, αλλά και με την κάλυψη χώρων.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Μέχρι και την μοιραία στιγμή του 70ου λεπτού, ήταν ο κορυφαίος της αμυντικής τετράδας. Με πολύ καλό ματς. Όμως το γεγονός πως δεν απομάκρυνε την μπάλα και την έχασε από τον Μάντζιο, κόστισε ένα γκολ.

Ροντρίγκο Γκάλο: Με εξαίρεση ένα διάστημα στο πρώτο ημίχρονο με καλά ανεβάσματα, γενικώς δεν έκανε σούπερ εμφάνιση. Πήρε χώρους και πρωτοβουλίες από την πλευρά του, αλλά δεν κατάφερε να τα αξιοποιήσει.

Αντρέ Σιμόες: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, όλο το παιχνίδι περνούσε από τα πόδια του, με πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή. Το ίδιο και στο δεύτερο, μόνο που κάποια στιγμή κουράστηκε και έκανε λάθη.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Για μια ακόμα φορά βρήκε τρόπο να στέιλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και μάλιστα με όμορφη κίνηση και άψογη εκτέλεση. Γενικώς έβγαλε και πάλι πολλή δουλειά σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού της ομάδας και ήταν συνεπής στα καθήκοντα του.

Ντιέγκο Μπουονανότε: Δεν κατάφερε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού, να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Με εξαίρεση ένα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο, η παρουσία του επιθετικά πέρασε σχεδόν απαρατήρητη.

Έλντερ Μπαρμπόσα: Ο Πορτογάλος εξτρέμ ξεκίνησε το ματς φουριόζος και κεφάτος αλλά στη συνέχεια οι προσπάθειες που πήρε δεν του έβγαιναν.

Χρήστος Αραβίδης: Είναι ο παίκτης που δίνει την ασίστ στο γκολ του Γιόχανσον και γενικώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κινητικός. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να μπει μέσα σε φάσεις και να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ράφικ Τζεμπούρ: Είχε πολλά κέφια στο πρώτο ημίχρονο και δεν υπήρχε φάση που να μην την κυνηγήσει μέχρι τέλους. Ακόμα και κάποιες χαμένες. Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα, φαινόταν να κουράζεται και να μην έχει καθαρό μυαλό στις επιλογές.

Ρόναλντ Βάργκας: Μπήκε για να δώσει πνοή στην επίθεση και για να πάρει πρωτοβουλίες να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Δεν έκανε τίποτα από τα δυο και είχε απογοητευτική παρουσία.

Βαγγέλης Πλατέλλας: Και αυτός μπήκε στο σημείο που η ΑΕΚ ήθελε παίκτες να την τραβήξουν επιθετικά. Ήταν πολύ κινητικός, άλλαζε συνεχώς πλευρές, έβγαλε ενέργεια και πήρε και πολλές πρωτοβουλίες. Θα μπορούσε να είχε εκτελέσει καλύτερα στην φάση που βρέθηκε στην περιοχή.

Άρης Σοϊλέδης: Μπήκε για φρέσκα πόδια στην αριστερή πλευρά και καλές σέντρες στην περιοχή. Κέρδισε κάποια κόρνερ και έκανε και κάποια περάσματα της μπάλας. Χωρίς να κάνει την διαφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X