Η ανακοίνωση και οι δυο προτάσεις που απορρίφθηκαν

«Ξανθό σκυλί» στη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ περιμένουν σε λίγες ώρες τον Γιούρι Ζντόβτς για να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις και για να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια. Όμως η, πρώην πλέον, ομάδα του Σλοβένου, η Γκαζιαντέπ, με μια μακροσκελή ανακοίνωση, έκανε επίσημο και το διαζύγιο αλλά και τον “γάμο” του “Ξανθού Σκυλιού” με την Ένωση. Μάλιστα οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο Ζντοβτς απέρριψε δυο προτάσεις από ομάδες από Σουπερλίγκα.

“Μετά από 2,5 χρόνια στην ομάδα μας, στον Γιούρι Ζντόβτς έφτασε μια πολύ σοβαρή πρόταση την οποία δεν ήθελε να απορρίψει. Τις προηγούμενες δυο περιόδους, δυο προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκα είχαν φτάσει για τον προπονητή μας και τις είχε απορρίψει. Τώρα όμως, ήθελε να δεχθεί. Οι συζητήσεις ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ζντόβτς κατέληξαν σε συμφωνία. Μέχρι τώρα δουλέψαμε με τον κόουτς με μεγάλη χαρά και προοδεύσαμε σαν οικογένεια με “πατέρα” μας τον Ζντόβτς. Του ευχόμαστε επιτυχία στην μελλοντική του αθλητική ζωή”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X