Ο «μίστερ ασίστ στο enwsi.gr

Ο «μίστερ ασίστ στο enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι προσδοκίες ήταν υψηλές. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, η ΑΕΚ βρέθηκε σε δίνη μεγάλων εξελίξεων και ο Ντι Τζέι Κούπερ βρέθηκε χαμένος. Ωστόσο, η αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, ήταν μια νέα αρχή για τη «Βασίλισσα», αλλά και για τον ίδιο τον Αμερικανό. Οι 11 ασίστ, το ώριμο παιχνίδι, η εξαιρετική οργάνωση του παιχνιδιού της ΑΕΚ, έκαναν τον Κούπερ μορφή της αναμέτρησης. Λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς, ο «μίστερ ασίστ» της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr για τη συνέχεια.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Προσπαθούσαμε να βρούμε τη χημεία μας. Ο στόχος μας είναι να βρούμε τη χημεία μας», είπε ο Κούπερ για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ. Οσον αφορά τη δική του απόδοση, ο Αμερικανός κράτησε χαμηλούς τόνους. «Ηταν ένα καλό παιχνίδι. Αυτή είναι η δύναμη μου. Προσπαθούμε να γίνουμε όσο καλύτεροι γίνετε. Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο, αλλά θέλω να μάθω τους συμπαίκτες μου και που θα βρίσκονται μέσα στο γήπεδο».

Οι προκλήσεις για την ΑΕΚ είναι πλέον στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη ο Κολοσσός και αμέσως μετά τον νέο χρόνο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί η Ενωση να νικήσει τους «πράσινους»; «Γιατί όχι; Εχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι πριν τα Χριστούγεννα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Και μετά, με τη δουλειά που θα κάνουμε, μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X