Ερχεται στην ΑΕΚ με...αποκλειστικότητα

Ερχεται στην ΑΕΚ με...αποκλειστικότητα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε η προοπτική συνεργασίας ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Γιούρι Ζντοβτς, τέθηκε το ζήτημα της αποκλειστικότητας. Και αν για τη Γκαζάντιεπ δεν τίθεται θέμα, με δεδομένο πως θα έπρεπε να αποχωρήσει από τους Τούρκους για να δουλέψει στην Ενωση, η παράλληλη απασχόληση στην Εθνική Σλοβενίας δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Βλέπετε, ο Ζντοβτς αποτελεί εθνικό σύμβολο της Σλοβενίας, μια προσωπικότητα που σέβονται και εκτιμούν όλοι και βέβαια, ούτε εκείνος ήθελε να αποχωριστεί την εθνική.
Ωστόσο, το πρότζεκτ της «Βασίλισσας» και οι πολλές ανάγκες που θα υπάρχουν, έθεταν ζήτημα αποκλειστικότητας. Ο Ζντοβτς αρχικά έδειξε ιδιαίτερα διστακτικός – και γι’ αυτό μάλιστα χθες το πρωί φάνηκε πως δεν θα προχωρούσε τελικά συμφωνία – αλλά στη συνέχεια αποδέχθηκε την πρόκληση. Ετσι, εάν επιτευχθεί συμφωνία στις αποψινές τελικές διαπραγματεύσεις, το «ξανθό σκυλί» θα είναι αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και μόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X