Ξεκάθαρος ο Λουκάς: «Είμαι στην ΑΕΚ, δεν αποχωρώ»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ρέθυμνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ηγέτης της ΑΕΚ είναι εδώ και το έκανε ξεκάθαρο. Σε όλη την μπασκετική πιάτσα, σε όλη την Ευρώπη και στο Ισραήλ όπου η Μακάμπι τον «φλερτάρει» επίμονα.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του νικηφόρου 86-70 επί του Ρεθύμνου στο ΟΑΚΑ, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αρχικά μίλησε για τον αγώνα, υπογραμμίζοντας τα εξής: «Ξεκινήσαμε επιτέλους πολύ συγκεντρωμένα σε ένα παιχνίδι. Αυτό μας έλειπε. Από εκεί και πέρα χάσαμε για λίγο την συγκέντρωση μας, αλλά γενικά κάναμε καλή δουλειά».

Σε αυτό το σημείο, ο Μαυροκεφαλίδης κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια που τον εμφανίζουν να είναι στο στόχαστρο της Μακάμπι, για να δώσει ξεκάθαρη απάντηση: «Είμαι παίκτης της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησης». Τέλος, για τις αλλαγές που έγιναν στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Μαυροκεφαλίδης τόνισε: «Δεν είμαι υπεύθυνος για να πω τι είναι σωστό για την ομάδα. Υπάρχει η διοίκηση και αποφασίζει για αυτό. Ελπίζω, αυτή η αλλαγή να μας βοηθήσει να είμαστε καλύτεροι και να βελτιωθούμε γιατί είχαμε κάποια προβλήματα. Μας έχει μείνει τώρα μόνο το πρωτάθλημα. Μέσω των προπονήσεων θα βελτιωθούμε σίγουρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X