Τέλος ο Αρβανίτης από την ΑΕΚ

Εικόνες από το ΑΕΚ - Διομήδης Αργους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο παιχνίδι του Γιάννη Αρβανίτη στο πάγκο της ΑΕΚ ήταν πιθανότατα αυτό με τον Διομήδη. Μετά από 11 χρόνια αποχωρεί από την “Ένωση” εκφράζοντας παράπονα για την πολιτεία κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είχα θέσει την παραίτηση μου μετά τον αγώνα με τον Δούκα, η διοίκηση μου ζήτησε να μείνω μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας το 2015 και να μιλήσουμε πάλι. Κατά 99% αποχωρώ. Θα αλλάξει η απόφαση μου μόνο αν οι συνθήκες δουλειάς αλλάξουν… χθες.
Η ΑΕΚ έγινε μεγάλη επειδή δουλεύαμε καθημερινά. Αυτό από πέρσι τον Φεβρουάριο σταμάτησε να συμβαίνει. Μας πέταξαν από το Μενίδι με πολιτική παρέμβαση, δεν έχουμε σταθερό γήπεδο για προπόνηση, μία στο ΟΑΚΑ, μία στο «Σπύρου Λούη» με άλλα διαφορές στα δάπεδα. Παίζουμε σε άλλο γήπεδο (κλειστό Βύρωνα) από αυτό που προπονούμαστε και μάλιστα συχνά σε ώρες ακατάλληλες (13:30) για να κάνεις πρωταθλητισμό, που είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.
Ζούμε σε μία χώρα που χτίζονται κλειστά που χωράνε μόνο μπάσκετ και μάλιστα από τον Σχολικό Οργανισμό με το άθλημα του χάντμπολ να είναι βασικό μάθημα. Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Η ΑΕΚ είναι υπό διωγμό. Αποχωρώ γιατί νιώθω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω υπό αυτές τις συνθήκες την ομάδα. Τα ίδια θα έλεγα σήμερα ακόμα και αν κερδίζαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X