Το μετέωρο βήμα του Σάκοτα

Το μετέωρο βήμα του Σάκοτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη μπασκετική ΑΕΚ, υπό το βάρος του κακού κλίματος και των άμεσων υποχρεώσεων που έχει η ομάδα μπροστά της, δημιουργούν συνθήκες αφόρητης πίεσης σε όλους και κυρίως στον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Ντράγκαν Σάκοτα. Οι δύο άνδρες, συνεργάτες μα και καλοί φίλοι, έχουν συζητήσει ουκ ολίγες φορές τις τελευταίες ώρες, ώστε να βρουν τη λύση που θα καλύπτει την ομάδα, αλλά και τις σκέψεις όλων.
Όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, το μπαλάκι βρίσκεται στον Ντράγκαν Σάκοτα. Ο πρωταθληματικός προπονητής είναι εκείνος που πρέπει να λάβει την απόφαση. Ο Αγγελόπουλος του κατέστησε σαφές, πως θα τον στηρίξει σε όποια απόφαση και αν λάβει. Τον εμπιστεύεται απόλυτα, δεν έχει κλονιστεί η πίστη του και δεν έχει μετακινηθεί ούτε γραμμή από το πρότζεκτ που χάραξαν από πέρυσι. Ο Σάκοτα επέστρεψε στην προπονητική για να κατακτήσει έναν τίτλο με την ΑΕΚ και έπειτα να ηγηθεί όλης της προσπάθειας.
Ο Σάκοτα βρίσκεται στο μεταίχμιο. Επί της ουσίας, αυτό που συζητείται είναι να αλλάξει όλη τη ζωή του, κάτι για το οποίο δεν ήταν ψυχολογικά προετοιμασμένος. Εάν αποφασίσει να αναλάβει αθλητικός ή γενικός διευθυντής της «Βασίλισσας», γίνεται αντιληπτό πως δεν θα έχει συνέχεια στην προπονητική. Γι’ αυτό και ζυγίζει όλα τα δεδομένα. Χθες το βράδυ μίλησε ξανά με τον Μάκη Αγγελόπουλο και σήμερα θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση, που όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως θα είναι η ανάληψη του κεντρικού σχεδιασμού του πρότζεκτ της αναγέννησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X