Αμετάπειστος ο Ντούσαν

Αμετάπειστος ο Ντούσαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο κακό για την ΑΕΚ είναι πως η αναταραχή που κορυφώθηκε στο ματς με τη Νεπτούνας, έφερε σε δυσχερή θέση τον Ντράγκαν Σάκοτα. Το ακόμα χειρότερο είναι πως μαζί με τον «Σάλε», εκείνος που πληρώνει τη νύφη είναι ο γιος του Ντούσαν. Με βασικό σημείο κριτικής πως είναι…γιος του προπονητή, ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει βιώσει απαράδεκτη συμπεριφορά, έχει βρεθεί στο στόχαστρο κάποιων οπαδών και αυτό τον έχει φέρει στα όρια.
Όπως ενημερωθήκατε, ο Ντούσαν δεν πήγε στη χθεσινή προπόνηση. Είναι σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση και θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Αν και σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου επιχείρησαν να τον «μαλακώσουν» και να τον ηρεμήσουν, ο Ντούσκο δείχνει αμετάπειστος. Θέλει να σπάσει το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει, ανεξάρτητα από την εξέλιξη με τον πατέρα του.
Είναι προφανές πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να τρώει τα παιδιά της. Ο Σάκοτα δέθηκε με την ΑΕΚ σε στιγμές που δεν την εμπιστευόταν κανείς, έγινε αρχηγός και σημείο αναφοράς στην ομάδα, υπέταξε το εγώ του για το εμείς. Από πρωταγωνιστής έγινε ρολίστας, δίχως ποτέ να διαμαρτυρηθεί. Η γκρίνια τον συνόδευε και δεν είναι τυχαίο πως τα μεγάλα του ματς είναι κυρίως μακριά από το ΟΑΚΑ. Μόλις ολοκληρωθεί το θέμα του «Σάλε» πάντως, ο Μάκης θα πάρει πάνω του την υπόθεση, ώστε ο Ντούσκο να συνεχίσει στα «κιτρινόμαυρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X