Κινητοποίηση για τον «τελικό»

Και ξανά, ξανά, θα γίνεις "Βασίλισσα", ΑΕΚάρα μαζί γιατί...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται σε αγωνιστικό επίπεδο για τον αυριανό «τελικό» με τη Νεπτούνας, αλλά ανάλογη εγρήγορση παρατηρείται και στον κόσμο της ομάδας. Παρά την απογοήτευση που εύλογα έχουν φέρει οι τελευταίες ήττες, οι Ενωσίτες δείχνουν διάθεση να στηρίξουν τον Σάκοτα και τους παίκτες του, σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι εκ των ουκ άνευ για την πρόκριση (και με παράλληλο συνδυασμό αποτελεσμάτων που θα αναμένεται την ίδια ώρα).
Στη «Βασίλισσα» περιμένουν πως θα υπάρξει μεγάλη προσέλευση κόσμου αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Αλλωστε, θα είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου, ώστε να καλυφθεί το χάντικαπ από την απουσία των Κούπερ και Αρμστεντ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Η ΑΕΚ έχει δείξει πως μπορεί να επικρατήσει επί οποιασδήποτε ομάδας με τον κόσμο στο πλευρό της και αυτό σκοπεύει να κάνει και αύριο το βράδυ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X