Ο σούπερ σταρ ξαναχτυπά

Ο σούπερ σταρ ξαναχτυπά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Οσοι βιάστηκαν να αμφισβητήσουν την απόλυτη κυριαρχία του, τον βρήκαν να προσγειώνεται ξαφνικά στο ταμείο πριν καν βγει το ημίχρονο. Ο Νίκος Καπίρης, προέβλεψε για ακόμα μια φορά σωστά πως θα σκοράρουν και οι δύο στο Τορίνο και αύξησε ξανά την απόσταση ασφαλείας από τους «διώκτες» του. Τα εισαγωγικά απαραίτητα, καθώς η απόσταση είναι ορατή μόνο με κιάλια. Οι…γκουρού, που έβλεπαν γκολ και νίκη της Νάπολι σε ένα σβηστό 0-0, που πίστεψαν στον Λουτσέσκου και στον Στάικο Βεργέτη. Που πάτε ρε καραμήτροι; Για να σας δω σήμερα. Η Interwetten έχει προτάσεις. Εσάς να δούμε τι θα δώσετε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ goal – goal 2,05
Φινάλε αγωνιστικής στη Λιβαδειά και εκτιμώ πως στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στοίχημα που καλοπληρώνει.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (2,00)
Έλεγα να ποντάρω στο Goal Goal, αλλά με πρόλαβε ο Καζαντζόγλου. Δεν πειράζει, έχει …ψωμί αυτό το ματς. Ο Λεβαδειακός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει σχετικά απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έρχεται με …φόρα από το Ντόρντμουντ, αλλά δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μια ελληνική ομάδα “προσγειώνεται” απότομα στο εγχώριο πρωτάθλημα μετά από μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία. Γι’ αυτό και θα τον κοντράρω.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 1Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (1.50)

Ο Λεβαδειακός είναι σκληρή ομάδα. Δυνατός στην έδρα του και ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει επιφυλακτικά το ματς και θα ρισκάρει στο β’. Πάμε στο ημίχρονο με τον Λεβαδειακό να κρατά.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΛΕΣΤΕΡ – ΤΣΕΛΣΙ 12 ή περισσότερα κόρνερ (2,30)
Παίζει η 3η με την 14η και ποιος θα περίμενε ότι 3η θα ήταν η Λέστερ λίγο πριν τα Χριστούγεννα… Πολύπλοκο και για τις δύο το ματς, δύσκολο και για πρόβλεψη. Θα ρισκάρω και θα επιλέξω τα πολλά κόρνερ που προσφέρονται σε απόδοση φαβορί.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΣΕΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ Χ (3,00)

Σε καλή κατάσταση και οι δυο ομάδες και δύσκολα θα βγει νικητής από την συγκεκριμένη μάχη. Και η ισοπαλία πληρώνει καλούτσικα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 48,75
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 40,44
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 35,72
4. ΤΣΙΛΗΣ 25,9
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 24,22
• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X