Αποκαθήλωση

Αποκαθήλωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Του στείλαμε το μήνυμα ευγενικά. Όπως εκείνος ο μισάνθρωπος ο Αναστασιάδης, που είχε πει το περίφημο τα παλουκάρια δεν μπορούν. Δεν παίρνει χαμπάρι. Του το είπαμε με την αλεφαντίσια διάλεκτο. Μάθε μπαλίτσα από τους άρχοντες. Αχάμπαρος αυτός. Τώρα που ο Μανωλάκης τον έφτασε σε απόσταση αναπνοής να τον δω τον Καπίρη. Τώρα που μέσα σε μια εβδομάδα γκρεμίζει όσα έχτισε το προηγούμενο διάστημα.

Σε μια απίστευτη στοιχηματικά Παρασκευή, το enwsi.gr είχε 4/5 και μόνο ο Καπίρης είχε τον μουτζούρη. Και προσέξτε: με απόδοση 3+ ξανά από τον Κρητικό, με 2+ από τον Τσίλη, με εύκολα μπασκετικά περάσματα από Καζαντζόγλου και Καπετανάκο. Η interwetten έχει σούπερ πρόγραμμα και αποδόσεις σήμερα και οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 2 & goal-goal (4,55)
Καλοέβλεπα τη νίκη της ΑΕΚ, αλλά δεν θα το γκαντεμιάσω. Πάω στην Αγγλία, όπου η Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να βρει ιδανικότερο αντίπαλο για να συνέλθει από τη φάπα του Τσάμπιονς Λιγκ. Διπλό και μάλιστα με γκολ και από τις δύο ομάδες, με χορταστική απόδοση.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ goal-goal (1,95)
Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο. Η ΑΕΚ απέδειξε πως δημιουργεί ευκαιρίες απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Το έκανε μέσα στη Λεωφόρο σε ένα βαθμό, αλλά και όταν έπαιζε με 10 εναντίον του Αστέρα. Ακόμη και στο κακό της παιχνίδι απείλησε. Δημιουργικά δεν με ανησυχεί, γκολ θα βάλει. Το πρόβλημα είναι ότι δέχεται φάσεις σχετικά εύκολα το τελευταίο διάστημα, συνέβη ακόμη και με την Καλλονή. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα νικήσει με σκορ 2-1, αλλά το βασικό μου ποντάρισμα είναι στο g-g.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ να σκοράρει η ΑΕΚ τουλάχιστον 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο (2.10)

Η ΑΕΚ επί Πογιέτ κάνει καλά πρώτα ημίχρονα και σκοράρει σχεδόν πάντα, ενώ βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Ποντάρουμε σε αυτό γιατί η interwetten το δίνει σε εξαιρετική απόδοση

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ and 3+ (3,55)

Η Μάντσεστερ ψάχνει και νίκες και ξέσπασμα μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπόρνμουθ παίζει ανοικτά και η Γιουναϊτεντ μπορεί να πάρει νίκη και το ματς να έχει από τρια γκολ και πάνω, που πληρώνει μια χαρά.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΝΟΡΙΤΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2 (2,50)

Η Έβερτον αδικεί τον εαυτό της τον τελευταίο καιρό και πιστεύω ότι μπορεί να φύγει με το διπλό από την έδρα της Νόριτς, η οποία δεν δείχνει τίποτα το ιδιαίτερο ούτε εντός ούτε εκτός έδρας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 44,9
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 42,44
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 37,72
4. ΤΣΙΛΗΣ 27,9
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 26,22
• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X