Ο Μπακάκης "θυσιάστηκε" για τον Μπαρμπόσα

Ο Μπακάκης "θυσιάστηκε" για τον Μπαρμπόσα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως η μοναδική μίνι έκπληξη που υπήρξε στις επιλογές του Γκας Πογιέτ για την αποστολή του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, είναι η απουσια του Μιχάλη Μπακάκη. Ειδικά από την στιγμή που ο διεθνής ακραίος μπακ είναι πανέτοιμος. Ωστόσο εκείνο που πρακτικά φαίνεται, είναι πως ο Μπακάκης “θυσιάστηκε”, προκειμένου να επιστρέψει στην αποστολή ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ εξέτισε την ποινή του και “φλερτάρει” ακόμα και με επιστροφή στο βασικό σχήμα. Και η παρουσία του Μπαρμπόσα και η απουσία του Μπακάκη, είναι η μοναδική διαφοποροποίηση της 18άδας για τον Πανιώνιο, σε σχέση μ’ αυτή της προηγούμενης εβδομάδας με την Καλλονή.

Όσο για εναλλακτική λύση από τον πάγκο για τα άκρα της άμυνας, ο Πογιέτ επέλεξε να έχει στο αυριανό ματς τον Άρη Σοϊλέδη. Πιθανότατα επειδή έχει περισσότερα ματς στα πόδια του από τον Μπακάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X